Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ КАПКИ ЗА НОС 20МЛ

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 129 бонус точки
Цена: 12.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Чисти Шуслерови соли при алергия капки за нос

За кого е предназначен “Капки за нос при алергия от Чисти Шуслерови соли?

Шуслеровите капки за нос при алергия DaRa са предназначени за хора, които усещат сърбеж, подуване, зачервяване, парене или друг дискомфорт върху кожата или лигавиците, който могат да свържат с алергични състояния. Бързо (до 1-2 минути) овладяват тези състояния, Те са подходящ и за хора (особено малки деца), когато се планира престой на открито, сред природата, в близост до цъфтящи треви и при наличие на насекоми . Шуслеровите капки за нос при алергия DaRa бързо подобряват състоянието на носната лигавица и премахват секрецията и сърбежа. При упорити случаи на сърбеж и зачервяване с подуване и обилно сълзене на очите е подходящо комбинирането на Шуслеровите капки за нос при алергия DaRa с Шуслеровия спрей при алергия.

Как действа и какво съдържат Шуслеровите капки за нос при алергия DaRa?

“Чисти Шуслерови соли при алергия DaRa” - капки за нос, действа противосърбежно, намалява отока и дразненето на засегнатите лигавици и подпомага естествените механизми на хомеостазата на носоглътката. Бързо и ефективно възстановява нормалното състояние и функциониране на органите в горната част на дихателната система. Не съдържа алергени и химически вещества в химическа концентрация ( активно действащите вещества са в хомеопатична концентрация, а помощното вещество е специално приготвена вода ). Изключително леката формула позволява бързо достигане на прицелните органи (до 1-2 минути) и е безопасна дори за детския организъм . Патентования физико-химичен комплекс от каскадно динамизирани Шуслерови соли, използван в “Чисти Шуслерови соли капки за нос при алергия” не се нуждае от кръвоносната система като транспортен път, а преминава в организма чрез букална и назална резорбция по механизма на междуклетъчна осмоза и позволява корекция на увредените тъкани и органи и без ангажиране на детоксикиращите механизми на черния дроб. Чистите Шуслерови соли дава възможност за постигане на естествено и дълготрайно здраве, без опасни късни последици и нежелани странични ефекти.

 Активни съставки:

Чиста Шуслерова сол №1 - основен градивен елемент на кожата и лигавиците.

Повече за Шуслерова сол №1 можете да видите тук

 Чиста Шуслерова сол №8 - отговорна за правилната обмяна на течности в организма.

Повече за Шуслерова сол №8 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №7 - отговорна за балансиране на реакциите на свръхчувствителност на организма.

Повече за Шуслерова сол №7 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №17 - има благоприятно въздействие при отоци.

Повече за Шуслерова сол №17 можете да видите тук.

Как да прилагаме Шуслеровите капки за нос при алергия:

Шуслеровите капки за нос при алергия са предназначени за прилагане върху лигавиците на носоглътката. При комбинирано приложение с друг препарат на база на Шуслерови соли не е необходимо намаляване на дозата.

Възрастни и деца над 12 години: При остри състояния (сърбеж, зачервяване, болки) - в първите 30 минути - 2 пъти по 6 капки в ноздра. След този период, през първия ден капките могат да се прилагат на всеки 2 часа. Щом състоянието се подобри, се прилагат 3- 5 пъти на ден по 6 капки поне още 7 дни.

Бременни и кърмачки: приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за бременни и кърмачки не се различават.

За деца 6-12 години -При остри състояния (сърбеж, зачервяване, болки) - в първите 30 минути - 2 пъти по 5 капки в ноздра. След този период, през първия ден капките могат да се прилагат на всеки 2 часа. Щом състоянието се подобри, се прилагат 3- 5 пъти на ден по 5 капки поне още 7 дни.

За деца 2-6 г -При остри състояния (сърбеж, зачервяване, болки) - в първите 30 минути - 2 пъти по 4 капки в ноздра. След този период, през първия ден капките могат да се прилагат на всеки 2 часа. Щом състоянието се подобри, се прилагат 3- 5 пъти на ден по 4 капки поне още 7 дни.

Ефект при употребата на Чисти Шуслерови соли при алергия - капки за нос настъпва още в първите 

2 минути

Това се дължи на факта, че Чистите Шуслерови соли се транспортират в тъканите на човешкия организъм на принципа на осмозата, което не ангажира стомаха, кръвния ток и черния дроб. Но поради необходимостта от трайно повлияване на състоянието приложението трябва да продължи около 7 дни.

Безопасност и ограничения при приложение на “Шуслерови соли при алергия DaRa”- капки за нос. Продуктът не предизвиква нежелани реакции от страна на кръвоносната и храносмилателна система и други нежелани промени на физиологичните функции на тялото.

“Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” е изготвен от Чисти Шуслерови соли, без лактоза и други алергени. Той не съдържат глутен, захари, химически вещества и консерванти и могат да се употребяват от от алергични пациенти. Високата степен на безопасност на продукта позволява продължителна непрекъсната употреба .

Няма възрастови ограничения при прилагането им.

Взаимодействие с лекарства: Не са известни

Предупреждения  и предпазни мерки: Не прилагайте “Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” , ако сте алергични към вода или ъм активно действащите вещества в хомеопатични разреждания.

Да се пази на място, недостъпно за деца.

Опаковка и условия на съхранение: “Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” е в съвременна стъклена опаковка, с което се избягва миграция на полимери от изкуствената опаковка в продукта- особено важно за употребата при чувствителни лица и привърженици на екологически чистия начин на живот. Флаконът е снабден с дозиращ стъклен капкомер на винт, която позволява при  използването на продукта той да се предпази от опасност от проникване на замърсявания от външната среда. Срокът за употреба след отваряне на продукта е равен на целия срок за употреба на продукта.

Всички употребявани материали при опаковането са 100% рециклируеми.

При разработката и изпитването на “Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” не са използвани животни.

Съхранявайте “Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” на обичайната стайна температура . Срокът на препоръчителна употреба е 24 месеца от датата на производството.

Сертификати: “Шуслерови капки за нос при алергия DaRa” притежава сертификат за биоефективност Pharmaeutically aproved на ABS (Agency of business standarts) и е отличен със знака “100% Natural nutriceuticals” .

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ КАПКИ ЗА НОС 20МЛ

от Десислава Кинкова, 06 Май 2016

Комбинацията подобрява имунитета и изхвърля ненужната течност в организма.

от Десислава Кинкова, 29 Мар 2016

Добра комбинация. Много съм доволна от резултата.

от Гост, 31 Мар 2014

Най-добрата цена на Шуслерови соли!

Web Statistics