Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Vichy Slow Age / Виши Слоу Ейдж

 

 

ИНОВАЦИЯ ОТ VICHY: КАКВО ОЗНАЧАВА SLOW ÂGE

1 ЕКСПОЗОМЪТ: НАУЧНО ОТКРИТИЕ, КОЕТО ПРОМЕНЯ ВЪЗПРИЯТИЕТО НИ ЗА ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

Само 20% от стареенето е наследствено, а останалите 80% се дължат на факторите на околната среда и начина на живот*. Това откритие променя всичко: можем да въздействаме върху процесите на стареене. Съвкупността от външните агресии, на които сме изложени, са наречени от учените Експозом и неговото влияние върху здравето е обект на изследвания от 1995г. Въпреки това, Vichy е първата марка, която решава да се фокусира върху непосредственото влияние на факторите на околната среда върху кожата и на ролята им в процеса на стареене на кожата. След 9 години проучвания, Vichy създава формула, която забавя процеса на стареене на кожата, като въздейства върху експозома. 

 

2 УНИКАЛЕН КОМПЛЕКС ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ С ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЕКСПОЗОМА

АНТИОКСИДАНТЕН ЕКСТРАКТ ОТ КОРЕН НА BAÏCALIN Използван от повече от 2000 години в тра- диционната китайска медицина, Scutellaria Baicalensis е признат със своите антиокси- дантни свойства. Каква е тайната? Той защи- тава кожата от оксидативния стрес, причинен от UV лъчите и замърсяването. BIFIDUS, ПРОБИОТИЧЕН ДЕРИВАТ Bifidus се добива от ферментирали бактерии на Bifidobacterium Longum. Той подсилва ко- жата и едновременно намалява чувствител- ността, което го превръща в отличен съюзник срещу ежедневните агресии.

 

ТЕРМАЛНА МИНЕРАЛИЗИРАЩА ВОДА VICHY Чиста и заредена с 15 редки минерала, тя подсилва, регенерира и балансира pH-то на кожата. С доказани свойства чрез клинични тестове и тестове ин витро. Прави кожата по- силна срещу външни агресии. SPF 25 (+PPD 12.4) Превенция и много повече: Формулата на Slow Âge осигурява висока защита срещу UV лъчите, включително и UVA. Лаборатории Vichy разработват иновативен продукт, като интегрират SPF защита в уникална сетивна формула.

 

3 ВИСОКО НИВО НА ЕФЕКТИВНОСТ: КОРИГИРАНЕ ПРИЗНАЦИТЕ НА СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА

Продуктите от гамата Slow Âge не само забавят появата на признаците на стареене на кожата, но и въздействат върху вече формиралите се такива: от фините линии до бръчките, от неравномерния тен до пигментните петна, от липсата на еластичност до загубата на плътност на кожата.

80% от стареенето на кожата е свързано с факторите на околната среда и начина на живот

SLOW ÂGE: НАУЧНО ПОТВЪРДЕНА ЕФИКАСНОСТ

Ефикасност в условията на експозома: Взимайки под внимание различните фактори, които изграждат експозома (всички външни агресии, под които той е формиран), Vichy избира 120 жени (всички типове кожа), като целта е да получи представителна извадка на съвременната жена. 

UV измерване: Всяка от жените е получила гривна със сензор, който измерва дневната доза UVA лъчения, на които жената е изложена.

 

 

Web Statistics