Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВЕРОВАЛ ИНТЕЛИГЕНТЕН КАНТАР ЗА ОПТИМАЛЕН АНАЛИЗ НА ТЕГЛОТО И ТЯЛОТО / VEROVAL MERLEG HARTMANN

Този продукт Ви носи 0 бонус точки
Марка: ВЕРОВАЛ / VEROVAL
Цена: 0.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ВЕРОВАЛ ИНТЕЛИГЕНТЕН КАНТАР ЗА ОПТИМАЛЕН АНАЛИЗ НА ТЕГЛОТО И ТЯЛОТО / VEROVAL MERLEG HARTMANN

Веровал / Veroval е нов интелигентен кантар на марката Хартман / Hartmann, предназначен за измерване на телесното тегло, като същевременно прави оптимален анализ на теглото и тялото и автоматично определя нуждите от калории и идеалното тегло. Кантарът Веровал се свързва към специално създаден софтуер (Veroval medi.connect), за улесняване на управлението и съхраняването на данните.

Интелигентната везна Веровал разполага със следните функции за анализ, които могат да се използват най-много от 4 лица:

  • тегло;
  • индекс на телесната маса (ИТМ);
  • процент на телесни мазнини;
  • процент на мускулна маса;
  • костна маса;
  • процент на вода;
  • автоматично определя вашите нужди от калории и идеалното тегло.

Интелигентният кантар Veroval работи на принципа на биоелектричния импеданс анализ, представляващ метод за определяне на телесния състав, измервайки количеството вода, мастна тъкан, мускулна и костна маса в човешкото тяло.

При този метод чрез едва доловим ток може да се определят телесните проценти в рамките на секунди. С това измерване на електрическото съпротивление и включването на константи и индивидуални стойности, могат да се определят процентът на телесните мазнини и други величини в нашия организъм.

Уредът Веровал е снабден с платформа от безопасно стъкло и подвижен дисплей с радиовръзка и сгъваема стойка. Подвижният дисплей на везната Веровал може да бъде свързан към компютър, където може да запазвате и анализирате вашите измерени стойности, благодарение на софтуерa Veroval medi.connect, (чрез USB кабел, включен в опаковката).

Съвети при употреба:

Претегляйте се по едно и също време на деня. Препоръчително е сутрин, след ходене до тоалетната, на празен стомах и без дрехи, за да се постигнат сравними резултати.  Измерването и определянето на телесните мазнини може да се направи само с боси крака. Важно е краката Ви да бъдат леко влажни. Много сухи и груби крака могат да доведат до незадоволителни резултати, тъй като сухите крака имат по-ниска проводимост за разлика от влажните.

След ставане от сън, е редно да изчакате 15 минути, за да може водата в тялото Ви да се разпредели. Водата в тялото играе важна роля за благосъстоянието на вашето тялото. Ако забележите краткосрочни колебания в теглото си, това означава че губите течности.
По време на измерването стойте неподвижни и изправени. След необичайно физическо натоварване, изчакайте няколко часа преди да се претеглите.

Предупреждения:
Кантарът Веровал не трябва да се използва от лица с активни медицински импланти, като например пейсмейкъри, в противен случай тяхната функция може да бъде нарушена.
Везната Веровал не се препоръчва за хора с електропроводими импланти (напр. бедрени протези).
Да не се използва по време на бременност.
Не стъпвайте само от едната страна на външния ръб на везната, поради опасност от преобръщане!.
Дръжте децата далеч от опаковъчния материал, поради опасност от задушаване!.
Да не се стъпва с мокри крака или чорапи върху везната, поради опасност от подхлъзване!.
Възможно е измерване при товар от мин. 5 kg.
Максималната товароподемност е 180 kg! По-голям товар може да доведе до увреждане на везната.

Споделете мнението си за ВЕРОВАЛ ИНТЕЛИГЕНТЕН КАНТАР ЗА ОПТИМАЛЕН АНАЛИЗ НА ТЕГЛОТО И ТЯЛОТО / VEROVAL MERLEG HARTMANN

Web Statistics