Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВЕРОВАЛ ТЕСТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ВАГИНАЛНИ ИНФЕКЦИИ / VEROVAL VAGINAL INFECTIONS PREVENTION HARTMANN

Този продукт Ви носи 134 бонус точки
Марка: ВЕРОВАЛ / VEROVAL
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ВЕРОВАЛ ТЕСТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ВАГИНАЛНИ ИНФЕКЦИИ / VEROVAL VAGINAL INFECTIONS PREVENTION HARTMANN

ВЕРОВАЛ ТЕСТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ВАГИНАЛНИ ИНФЕКЦИИ / VEROVAL VAGINAL INFECTIONS PREVENTION  на ХАРТМАН / HARTMANN представлява тест за определяне на наличие на вагинални инфекции, както и определяне на вагинално ph. Веровал тестът е бърз метод, с който научавате бързо и сигурно дали вашето ph е над 4,5. При положителен резултат, трябва да посетите Вашия лекар за необходимите мерки. Опаковката съдържа 2 домашни теста, за да можете да проверите резултата още веднъж.

Вагиналната флора се характеризира с леко кисело рН между 3,8 и 4,5. Ако стойността на рН е по-висока от референциите, това е знак за нарушаване на микробния баланс на влагалището, причинено обикновено от бактерии или гъбички. Това може да се съпроводи с оплаквания, като вагинално течение, миризма на риба, сърбеж, парене или сухота.

Начин на приложение:

Хванете апликатора само в кръглата област за хващане и го задръжте между палеца и показалеца.
Палецът винаги трябва да е от страната на вагиналния апликатор, върху която няма налична зона за измерване на pH.
Избягвайте зоната за измерване на pH да влиза в контакт с други течности.
Седнете с разтворени колене или застанете с единия крак върху тоалетната чиния или друга твърда повърхност.
Разтворете нежно с помощта на свободната си ръка отвора на влагалището, като избутате внимателно външните срамни устни.
Въведете вагиналния апликатор нежно във влагалището си, все едно че използвате тампон (приблизително 1–3 см дълбоко, но не по-дълбоко от кръглата зона за хващане).
Сега натиснете вкарания вагинален апликатор с лек натиск за около 10 секунди срещу задната стена на влагалището (по посока на ректума), за да се овлажни добре зоната за измерване на pH. Достатъчното овлажняване е важно за правилният резултат.

Отчитане на резултата:

При нормални стойности на рН, цветът на зоната за измерване на рН е жълт – Вашето рН е в диапазона от 4 до 4.4, т.е в нормална / здравословна област .

При високи стойности на рН, цветът в зоната за измерване на рН-то се променя в кафяво, зелено или синьо. Това е индикация, че Вашето рН е над 4.4, т.е е извън нормалната / здравословна област.

Ако след провеждане на теста, цветът в зоната на измерване не се промени в някой от посочените цветове (жълт, кафяв, зелен или син цвят), това означава, че тестът не е правилно проведен. Възможно е зоната за измерване на рН да не е достатъчно навлажнена с вагинален секрет. В този случай можете да повторите измерването със същия апликатор.

Производител: Paul Hartmann AG

За повече информация, може да видите още...

Споделете мнението си за ВЕРОВАЛ ТЕСТ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ВАГИНАЛНИ ИНФЕКЦИИ / VEROVAL VAGINAL INFECTIONS PREVENTION HARTMANN

Web Statistics