Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИИ СОЛИ ПРИ КИСЕЛИНИ И РЕФЛУКС СПРЕЙ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА АЛКАЛИЗАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2 №9 №23/ СПРЕЙ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.


Шуслерова сол №2 (Calcium phosphoricum D6) - Калциев фосфат

   Шуслерова сол №2 е солта участваща в процесите на възстановяване и пречистване на тялото.Калциевият фосфат регулира сърдечния ритъм и подобрява циркулацията в организма, по този начин успешно се прилага при студени крайници и тахикардия. Също така този минерал участва в кръвотворенето и действа благоприятно при анемични хора.

Шуслерова сол №2 се препоръчва както при често боледуващи хора, така и при хора страдащи от хронични възпаления.

Приемът на калциев фосфат е особенно полезен при костни фрактури, болки в мускулите и ставите и при нарушения в растежа и развитието. Също така се препоръчва и на хора с лоша концентрация и често главоболие предизвикано от умствено напрягане.  


Шуслерова сол №9 (Natrium phosphoricum D6) - Натриев фосфат

   Шуслерова сол №9 поддържа киселинно-алкалния баланс в тялото, като елиминира излишните киселини. При дефицит на натриев фосфат се повишава киселинноста в организма. Този минерал е важен за мастната обмяна и нормалните функции на отделителната система. Ускорява метаболизма и подтиска желанието за сладка и богата на белтъчини храна.

Шуслерова сол №9 се препоръчва при парене в стомаха предизвикано от повишаване на киселинноста, и ефективно действа при кисела диария, поради киселинно-неутрализиращия си ефект.

Нарушение на киселинно-алкалното равновесие води до дефицит на натриев фосфат в серума, което предизвиква промени в кръвоносните съдове.

Приемането на Шуслерова сол №9 се препоръчва при нервност и нарушен сърдечен ритъм съпроводен с повишена киселинност на стомаха.

Продължителният дисбаланс на киселинно - алкалното равновесие, води до отслабване на имунната защита и улеснява разпространяването на патогенните микроорганизми в тялото. Тези фактори предизвикват инфекции, гнойни процеси и бавно възстановяване на организма.  


Шуслерова сол №23  (Natrium Bicarbonicum D6) - Натриев бикарбонат

   Натриевият бикарбонат регулира метаболизма на веществата в организма и присъства като буфер в кръвта. Шуслерова сол №23 подържа киселинно-алкалното равновесие в тялото и е особенно ефективна при стомашни киселини. Повишеното количество на киселини в тялото за по-дълъг период от време, може да бъде сериозен проблем за човешкото здраве. Затова буферирането на телесни течности и тъкани е от съществено значение.

При хората с дефицит на натриев бикарбонат, се наблюдава прекалена раздразнителност, тревожност и изпадане в депресивни състояния.


ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА АЛКАЛИЗАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2 №9 №23/ СПРЕЙ регулира киселинно-алкалното равновесие в телесните течности и предпазва органзима от вредното въздействие, предизвикано от дисбаланса му.

Препоръва се при подуване, болки в корема и стомашни киселини.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Най-добри резултати се забелязват с приемане на 3 впръсквания по 5 пъти дневно. Водата подпомага действието на солите, затова при възможност е добре спреят да се впръсква в  200 мл вода (една чаша) и така да се пие.


ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА АЛКАЛИЗАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2 №9 №23/ СПРЕЙ е напълно безопасен. Не съдържа никакви допълнителни вещества, консерванти, стабилизатори, носители,  лактоза, стеарати, алергени и други помощни вещества.


Можете да приемате ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА АЛКАЛИЗАЦИЯ КОМБИНАЦИЯ /№2 №9 №23/ СПРЕЙ до 6 месеца непрекъснато, но средната продължителност на курса на приемане е около 30 -40 дни.

Прочети повече за Алкализация с Чисти Шуслерови соли тук...

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИИ СОЛИ ПРИ КИСЕЛИНИ И РЕФЛУКС СПРЕЙ 50МЛ

Web Statistics