Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ FAST №3 И №4 СПРЕЙ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ FAST №3 И №4 СПРЕЙ 50МЛ

Най-популярната Шуслерова комбинация при грип и настинка.

     Комбинацията от Чисти Шуслерови соли №3 и №4 е особено ефективна при често боледуващи деца и хора страдащи от хронична умора и отпадналост. Тези състояния най-често са резултат от преумора, напрежение в ежедневието, намален имунитет, климатични промени (преохлаждане или рязка смяна на температурата), липсата на сън, неразнообразно хранене и непълноценна почивка. За да се предпазим от настинките и вирусните инфекции е особено важно да укрепим нашата имунна система. Но ако вече боледуваме, за изхода от простудното или грипно заболяване е решаващо да поддържаме силна  имунна система, което се постига с прилагането на  ШУСЛЕРОВИ СОЛИ   №3 И №4 СПРЕЙ. Особено полезен е за снижаване на повишена телесна температура при бебета и малки деца поради това, че няма нежелани и странични действия, нито ограничение в честотата на прилагане.

Шуслеров спрей 3 и 4 въздейства на всички прояви на възпаление в организма- ставни възпаления (при хронифицираи процеси да се добави Шуслеров спрей 11) , кожни възпаления, акне, възпаления на клепачите (ечемик). 

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ FAST №3 И №4 СПРЕЙ 50МЛ има бърз начален ефект - 2-3 минути след приложение може да се отчете първоначалното облекчение на симптомите. Шуслеровите соли са във воден разтвор и ле се налага време за освобождаване от носителя, резорбират се още в устата и чрез кожата, не минават през стомаха и не ангажират черния дроб, поради което те действат изключително бързо.

Комбинацията  е във вид на  разтвор и съдържа :

    Шуслерова сол номер 3 / Ферум фосфорикум D 12
    Шуслерова сол номер 4 / Калиум хлоратум D6 /  .
    Изключително удобната и практична форма, действа бързо и не изисква разтваряне.

    НЕ СЪДЪРЖА ЗАХАР ИЛИ МЛЕЧНА ЗАХАР

Шуслерова сол №3 (Ferrum phosphoricum D6) се прилага при всички остри и внезапни възпаления проследени с температура. Действа като първа помощ във първия стадий на възпалителния процес. ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ оптимизира нивото на кислород в тъканите и се препоръчва при нарушено кръвооросяване, умора и намалена концентрация на вниманието, явяващи се в резултат на дефицит от кислород в организма. Шуслерова сол №3 (Ferrum phosphoricum D6) компенсира липсите на ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ в тялото и подобряват паметта, концентрацията и умствената дейност.  

Шуслерова сол №3 (Ferrum phosphoricum D6) облекчава симптомите на грип и настинка, сваля температурата и стимулира имунната система при първи признаци на инфекця. Предотвратява разпространяването на заболяването в организма и се характеризира с мощни антипиретични свойства. Шуслерова сол №3 действа при всички възпалителни заболявания на дихателната система, пневмония, бронхит, плеврит, трахеит, суха  кашлица и болезненост в белите дробове.

Шуслерова сол №4 (Kalium chloratum D6) се прилага във втория стадий на възпалението и е особенно ефективна при проблеми с лигавиците. Действа при настинка придружена с бял налеп по езика, остър и хроничен ринит проследен с непрозрачна слуз и задух, оточни тонзили и гнойна ангина. КАЛИЕВИЯТ ХЛОРИД e основният минерал за белтъчен синтез. Участва в синтеза на влакнестите протеини колаген, еластин и фибрин.
Ускорява лечението на възпалени сливици, болно гърло, възпаление на средното ухо, бронхит с кашлица, силна хрема и рани по лигавицата на устната кухина.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза. 

Обичайният еднократен прием е 10 впръсквания 2 пъти дневно за профилактика.
В повечето случаи при вече започнало заболяване  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Честотата на прилагане може да варира в широки гранци и се определя от остротата на симптомите- колкото по-силно изразени са проявите, толкова  по-често се приема спрея. При остри състояния първите 2 минути може да се приемат по 3 впръсквания през 10 секунди.
Препоръчаният брой впръсквания по желание може да се разтвори в 200 ml вода (по-добре топла).
Водата подпомага действието на солите.

В случаите на възпаление на открити части на тялото приложението може да бъде както вътрешно (впръскване в устата), така и външно (впръскване върху кожата 2-4 пъти дневно). При малки деца, особено в случаите на повишена температура, е подходящо да се напръскат дланите и стъпалата (освен приема през устата). Това приложение няма да доведе до предозиране ( превишаване на дозата), тъй като препарата е приготван при спазване на хомеопатичните принципи за производство.

В случаите на възпаление на клепача течността се използва за приготвяне на  компрес, които се поставя на клепача за 5-15 минути 2 пъти дневно.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На стайна температура

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ FAST №3 И №4 СПРЕЙ 50МЛ

Web Statistics