Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ КРЕМ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Чисти Шуслерови соли при алергии  крем

 

За кого е предназначенКрем при алергии DaRa от Чисти Шуслерови соли?

Шуслеровия крем при алергии DaRa е предназначен за хора, които усещат сърбеж, зачервяване, парене или друг  дискомфорт върху кожата, който могат да свържат с алергични състояния. Бързо (до 1-2 минути) овладява тези състояния, Той е подходящ и за  хора (особено малки деца), когато се планира престой на открито, сред природата, в близост до цъфтящи треви и при наличие на насекоми . Шуслеровия крем  при алергии е особено подходящ за всички със светла кожа, които получават зачервяване и сърбеж при излагане на слънчеви лъчи (слънчева алергия) . Кремът бързо подобрява състоянието и премахва сърбежа  при ухапване от насекоми (напр.комари) . При упорити случаи на сърбеж и зачервяване с подуване на отделни участъци от кожата е подходящо комбинирането на Шуслеровия крем при алергии с Шуслеров спрей при алергии DaRa.

Как действа  и какво съдържа Шуслеровия крем при алергии?

Чисти Шуслерови соли   крем при алергии  DaRa”  действа противосърбежно, намалява отока и червенината на мястото, засегнато от ухапване на насекомо / алергия / слънчево изгаряне и подпомага  естествената хидатация на кожата. Бързо и ефективно възстановява нормалното състояние и функциониране на засегнатия участък. Какво е по-различното от обикновените мехлеми? Изключително леката текстура позволява бърза пенетрация в кожата  и подлежащите тъкани (до 1-2 минути), безопасна дори за най-нежната детска и бебешка кожа. Специалната формулация не оставя следи и усещането за нанесен крем изчезва в рамките на 30 секунди. - кожата може да диша изпълнява функциите си без затруднение. Патентования физико-химичен комплекс от каскадно динамизирани Шуслерови соли, използван в “Чисти Шуслерови соли   крем при алергии” не се нуждае от кръвоносната система като транспортен път, а преминава до най-дълбоките слоеве на кожата и подкожието по механизма на  междуклетъчна осмоза и позволява корекция на увредените участъци без ангажиране на детоксикиращите механизми на черния дроб.

Чистите Шуслерови соли дава възможност за постигане на   естествено и дълготрайно здраве, без опасни късни последици и нежелани странични ефекти.

 

Активни съставки:

Чиста Шуслерова сол №1 - основен градивен елемент на кожата и лигавиците.

Повече за Шуслерова сол №1 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №8 - отговорна за правилната обмяна на течности в организма.

Повече за Шуслерова сол №8 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №7 - отговорна за балансиране на реакциите на свръхчувствителност на  организма.

Повече за Шуслерова сол №7 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №17  - има благоприятно въздействие при  отоци.

Повече за Шуслерова сол №17 можете да видите тук. 

Как да прилагаме  Шуслеровия крем при алергия:

Изпомпвате малко количество от крем-помпата и нанасяте с леки масажни движения върху участъка/ставата, където има нужда. Не е необходимо продължително масажиране.

Кремът има изключително лека текстура и след 30-50 секунди попива и не оставя следи по кожата или дрехите.

Възрастни и деца над 12 години: При остри състояния (, сърбеж, зачервяване,болки)  през първия ден кремът може да се прилага на всеки час. Щом състоянието се подобри, се преминава към намазване 2 -4 пъти на ден поне още 3 дни.

За деца 6-12 години-приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за деца и възрастни не се различават.

За деца 0-6 г -приложението е по същия начин.

Бременност и кърмене:  приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за бременни и кърмачки  не се различават.

Ефекта при  употребата на  Чисти Шуслерови соли   крем при алергия настъпва още в първите 2 минути. Това се дължи на факта, че Чистите Шуслерови соли се транспортират в тъканите на човешкия организъм на принципа на осмозата, което не ангажира стомаха, кръвния ток и черния дроб.

Но поради необходимостта от трайно повлияване на състоянието приложението трябва да продължи около 3-4  дни.

 

Безопасност и ограничения при приложение на “Шуслеров крем при алергия DaRa”.

Продуктът не предизвиква  нежелани реакции от страна на кръвоносната и храносмилателна система  и други нежелани промени на физиологичните функции на тялото. “Шуслеров крем при алергия DaRa”  е изготвен от Чисти Шуслерови соли, без лактоза и други алергени.  Той не съдържат глутен, захари, химически вещества и консерванти и могат да се употребяват от от алергични пациенти. Високата степен на безопасност на продукта позволява продължителна  непрекъсната употреба . Няма възрастови ограничения при прилагането им.

Взаимодействие с лекарства: Не са известни

Предупреждения предпазни мерки: Не прилагайте  “Шуслеров крем при алергия DaRa”, ако сте алергични към някои от помощните вещества. Към активно действащите вещества в крема алергии не са известни.

Опаковка и условия на съхранение:

Шуслеровия крем при алергия DaRa е  в съвременна стъклена опаковка, с  което се избягва миграция на полимери от изкуствената опаковка в продукта- особено важно за употребата при чувствителни лица и привърженици на екологически чистия  начин на живот. Флаконът е снабден с дозираща спрей-помпа, която позволява използването на продукта той да се предпази от опасност от проникване на замърсявания от външната среда, затова срокът за употреба след отваряне на продукта е равен на целия срок за употреба на продукта. Всички употребявани материали при опаковането са 100% рециклируеми. При разработката и изпитването на Чисти Шуслерови соли  крем при алергия DaRa не са използвани животни.

Съхранявайте “Чисти Шуслерови соли  крем при алергия DaRa” на обичайната стайна температура . Срокът на препоръчителна употреба е 24 месеца от датата на приозводството.

Сертификати:  Шуслеровия крем при алергия DaRa  притежава сертификат за биоефективност Pharmaeutically aproved на ABS (Agency of business standarts) и е отличен със знака “100% Natural nutriceuticals” .

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ КРЕМ 50МЛ

Web Statistics