Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №9 СПРЕЙ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                     ШУСЛЕРОВА СОЛ №9 - СПРЕЙ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.

   Шуслеровите соли под формата на спрей оказва благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилага при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Спреят може да се използва самостоятелно, а за подсилване на неговото действие се препоръчва комбинирането му с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на спрей се определя на първо място от съществуващите симптоми.

    ШУСЛЕРОВА СОЛ №9 - СПРЕЙ Е НАТРИЕВ ФОСФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Natrium phosphoricum D6)- тази натриева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо).  ШУСЛЕРОВА СОЛ №9 - СПРЕЙ подържа киселинно-алкалното равновесие и участва в мастната обмяна. Ускорява метаболизма, подобрява функциите на отделителната система и извежда излишните течности от клетката. Страста към сладко и мазни тестени изделия, бяла захар и богата на белтъчини храна са типични признаци за дефицит на НАТРИВЕ ФОСФАТ в тялото. Този минерал е изключително важен за елеминирането на киселините от организма и неговият дефицит води до повишена киселинност.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ се прилага при главоболие в теменната част на главата или челото, главоболие с повръщане на кисели материи и силно главоболие с чувство за топлина и напрежение.
ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ е особено ефективен при възпаление на очите със секреция на златистожълта кремообазна материя, очите са залепени сутрин с кремообразни секрети.
НАТРИЕВИЯТ ФОСФАТ е полезен при стомашни болки и спазми (вследствие повишаване на киселинност) и кисела диария. Големият приток на киселини води до дефицит на минерала в серума и настъпват промени в кръвоносните съдове. ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ се прилага при сърцебиене или неритмична сърдечна дейност, съпроводени с лошо храносмилане.
Според д-р Шуслер организмът се нуждае от НАТРИЕВ ФОСФАТ за разграждането на млечната киселина. Приемането на спреят се препоръчва и при заболяване на някои от периферните нерви, при нервност, сърцебиене и прескачане на сърцето, съпроводени с повишена киселинност на стомаха.
При натрупването на киселини в организма се повишава киселинноста на тъканите което води до отслабване на имунната защита и улеснява разпространението на болестотворните причинители, води до развитие на гнойни процеси или бавно зарастване на раните. В такива случаи НАТРИЕВИЯТ ФОСФАТ е много полезен поради киселинно-неутрализиращия си ефект.

Красота: ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ се препоръчва при зачервено лице с гнойни папули, без температура, придружени с киселини в стомаха и кремообразен налеп по език.
За изразен недостиг на минерала говорят отделянето на мазна пот, омазнените кожа и коса, но също така и силно понижената мастна секреция, сухота на коса и кожа. НАТРИЕВИЯТ ФОСФАТ регулира мастната секреция и успешно се прилага при пъпки и комедони.

Бременост и бебета: ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ се препоръчва при сутрешно гадене с повръщане на кисело съдържимо и гадене придружено с киселини. Прилага се при кърмачета, повръщащи пресечено мляко и при колики със зеленикави изпражнения.

Деца: ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- СПРЕЙ помага при проблеми с храносмилането, при чувство на тежест и киселини след консумация на мазна храна или мляко.

След 55 години: НАТРИЕВИЯТ ФОСФАТ ефективно помага при лечение на ревматични заболявания. Прилага с при всички случаи на остра или хронична ревматична болка с чувство за слабост в краката, болезненост в ставите и подагра. Симптомите на подаграта се появават най-изразено на ръцете или краката с типичните за заболяването ставни израстъци. Нарастването им се обяснява с повишаващите се нива на пикочната киселина. ШУСЛЕРОВА СОЛ № 9- КАПКИ е ефективна както при остър, подагрозен пристъп, започващ нощем със силни болки в ставата на палеца на крака, така и при хронична подагра.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 впръсквания
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Спреят се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой впръсквания по желание може да се разтвори в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

 

Споделете мнението си за ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №9 СПРЕЙ 50МЛ

Web Statistics