Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №2 СПРЕЙ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                       ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.

   Шуслеровите соли под формата на спрей оказва благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилага при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Спреят може да се използва самостоятелно, а за подсилване на неговото действие се препоръчва комбинирането му с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на спрей се определя на първо място от съществуващите симптоми.

   ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ Е КАЛЦИЕВ ФОСФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Calcium phosphoricum D6)- тази калциева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). КАЛЦИЕВ ФОСФАТ е солта необходима за клетъчното делене, тъканен растеж и за регенерационните процеси в оранизма. Приема се като основно средство за успокояване на сърцето, като регулира сърдечния ритъм. Тя е важен градивен материал по време на бременност, но също така подпомага възстановяването след тежко боледуване.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ се прилага успешно при оток на носната лигавица, силно възпалени носни крила, кашлица с храчки и при анемични хора, предразположени към чести настинки.
КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ е необходим за образуването на дентина. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ облекчава болката в зъбите и се използват при кръвящи венци и всички зъбни проблеми.  Успешно се използва и при болка в гърлото при преглъщане, кашляне и дразнене на гърлото при говор, жажда със сух език и уста, парене и болка в ларинкс и фаринкс в случай на хронично възпаление.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ се използва като профилактика при камъни в пикочния мехур и подагра. Прилага се и при чести позиви за уриниране с остри, стрелкащи болки в областта на пикочния мехур и хода на уретрата.
КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ е средство за успокояване на сърцето и действа при тахикардия. Прилага се при всички случаи на проблеми със сърцето, лоша циркулация със студени крайници, а също така стимулира и кръвотворенето.

Красота: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ се прилага при сърбеж по кожата и зачервеняване на лицето, проследено с акне, суха кожа и обрив.  

Бременост и бебета: За нормалното развитие на плода, организмът на бъдещата майка се нуждае от повишено количество на минерални вещества. Ако майката страда от дефицит на Calcium phosphoricum се засягат зъбите и костите ѝ. Този минерал може да се използва като подготовка за раждане. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ е подходящ при болка в краката по време на бременност. Прилага се при забавено проникване на зъбите. Ефективно действа при колики и болки в корема на кърмачетата.

Деца: КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ е изключително важен за децата. Подпомага растежа и развитието на костите и зъбите и приемът му е особено полезен когато детския организъм е изтощен от болест. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ се прилага при всички оплаквания, свързани с костите и скелета: нарушения на растежа и развитието, фрактури на костите, слабост и болки на гръбначния стълб. Оказва благоприятен ефект при безпокойство, спазми на мускулите, болки и изтощение при отпадналост и след болест. Намалява главоболието след умствено напрягане и помага при лоша памет и слаба концентрация.
Зъбите са депа на Calcium phosphoricum. Недостатъчният внос във фазите на екстремни нужди, например периодите на ускорен растеж при децата, води до засягане на депата. При негов изразен дефицит в пубертета (периода на най-бърз растеж) се наблюдава издълбване на вътрешноста на зъбите.

След 55 години: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - СПРЕЙ  се препоръчва при рахит, остеопороза, фрактури на костите, болки в ставите и ставни възпаления. Действа благоприятно при заболявания локализирани в гърба и крайниците. Има релаксиращ ефект при спазми и крампи на подбедрицата. Подобрява кръвооросяването и се прилага при студени пръсти и стапала и при обща зиморничавост.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 впръсквания
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Спреят се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой впръсквания по желание може да се разтвори в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

 

Споделете мнението си за ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №2 СПРЕЙ 50МЛ

Web Statistics