Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ИМУНИТЕТ КАПКИ - №3 И №4 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Марка: ДАРА
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Комбинираните капки от чисти  Шуслерови соли, насочени за укрепване на  имунитета , са подходящи за често боледуващи деца  и възрасти преди и през студените месеци. Укрепването на имунитета е важно и  при децата  в началото на учебната година. 

Комбинацията  евъв вид на  разтвор и съдържа :

  • Шуслерова сол номер 3 / Ферум фосфорикум D 12 
  • Шуслерова сол номер 4 / Калиум хлоратум D6 /  .
  • Изключително удобната и практична форма НЕ СЪДЪРЖА ЗАХАР ИЛИ МЛЕЧНА ЗАХАР и не изисква разтваряне- можете направо да приемете 10 капки (една доза).

На основата на най-актуалните проучвания на медицинските институции в основата на заболяванията на съвременния човек стоят малкото количество сън, недостатъчната почивка, разходки сред природата, непълноценно и неразнообразно хранене, защото отслабват нашата имунна система. Особено важно е тя да е силна в зимните месеци, когато студа и вирусите ни нападат.

Целта на провеждането на курса с Шуслерови соли е:
- подсилване на имунната система за да може да понесе повече натоварвания
- попълване на енергийните запаси на организма

Шуслерова сол №3 (Ferrum phosphoricum D12) e солта на началния стадий на възпалението. Тя подпомага дейността на защитните клетки на имунната система – макрофагите, увеличавайки количеството на желязо в тях. Тъй като солта повлиява благоприятно тонуса на кръвоносните съдове, тя стимулира обогатяването на кръвта с кислород и пренасянето му до клетките за задоволяване на техните жизнени нужди. Желязодефицитната анемия се повлиява изключително добре при лечение със сол №3, тъй като се подобрява способността на организма да резорбира и усвоява желязото от храната и да го транспортира до мястото, където то е необходимо. Мехлемът е подходящ при контузии, наранявания на кожата, порязвания и натъртвания. Ухапванията от насекоми и изгарянията първа степен също се повлияват благоприятно при нанасянето на Железен фосфат върху засегнатото място под формата на мехлем.

Шуслерова сол №4 (Kalium chloratum D6) е солта, повлияваща втория стадий на възпалението. Тя е важна за детоксикацията на организма, особено когато вследствие на болестните процеси той е претоварен с токсини.Белите влактести секрети са най-често срещания признак за дефицита на сол №4.

Приемане:

За деца до 2г- 3 пъти по 5 капки за пиене

За деца до 12 г - 3 пъти по 7 капки за пиене

За деца над12 г и  възрастни:- 3 пъти по 10 капки за пиене

Можете да приемате продукта директно или  в чаша вода. Моля, задръжте капките 10-30 секунди в устата си за по-добро усвояване.

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ИМУНИТЕТ КАПКИ - №3 И №4 50МЛ

Web Statistics