Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ СПРЕЙ 50МЛ 300ДОЗИ

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Чисти Шуслерови соли при алергия спрей

За кого е предназначен “Спрей при алергия DaRa от Чисти Шуслерови соли?

Шуслеровия спрей при алергия DaRa е предназначен за хора, които усещат сърбеж, подуване, зачервяване, парене или друг дискомфорт върху кожата или лигавиците, който могат да свържат с алергични състояния. Бързо (до 1-2 минути) овладява тези състояния, Той е подходящ и за хора (особено малки деца), когато се планира престой на открито, сред природата, в близост до цъфтящи треви и при наличие на насекоми . Шуслеровия спрей при алергия е особено подходящ за всички със светла кожа, които получават зачервяване и сърбеж при излагане на слънчеви лъчи (слънчева алергия) . Спреят бързо подобрява състоянието и премахва сърбежа при ухапване от насекоми (напр.комари) . При упорити случаи на сърбеж и зачервяване с подуване на отделни участъци от кожата е подходящо комбинирането на Шуслеровия спрей при алергия с Шуслеров крем при алергия DaRa.

Как действа и какво съдържа Шуслеровия спрей при алергия?

“Чисти Шуслерови соли спрей при алергия DaRa” действа противосърбежно, намалява отока и червенината на мястото, засегнато от ухапване на насекомо / алергия / слънчево изгаряне и подпомага естествените механизми на хомеостазата на цялото тяло. Бързо и ефективно възстановява нормалното състояние и функциониране на организма. Какво е по-различното от обикновените препарати? Изключително леката формула позволява бързо достигане на прицелните органи (до 1-2 минути) и е безопасна дори за детския организъм . Патентования физико-химичен комплекс от каскадно динамизирани Шуслерови соли, използван в “Чисти Шуслерови соли спрей при алергия” не се нуждае от кръвоносната система като транспортен път, а преминава в организма чрез букална резорбция по механизма на междуклетъчна осмоза и позволява корекция на увредените тъкани и органи и без ангажиране на детоксикиращите механизми на черния дроб. Чистите Шуслерови соли дава възможност за постигане на естествено и дълготрайно здраве, без опасни късни последици и нежелани странични ефекти.

 Активни съставки:

Чиста Шуслерова сол №1 - основен градивен елемент на кожата и лигавиците.

Повече за Шуслерова сол №1 можете да видите тук

 Чиста Шуслерова сол №8 - отговорна за правилната обмяна на течности в организма.

Повече за Шуслерова сол №8 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №7 - отговорна за балансиране на реакциите на свръхчувствителност на организма.

Повече за Шуслерова сол №7 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №17 - има благоприятно въздействие при отоци.

Повече за Шуслерова сол №17 можете да видите тук.

Как да прилагаме Шуслеровия спрей при алергия:

Шуслеровия спрей при алергия е предназначен за прием през устата. При проблеми, манифестирани върху кожата, продукта може да бъде прилаган (пръскан) и върху кожата. При комбинирано приложение не е необходимо намаляване на дозата.

Възрастни и деца над 12 години: При остри състояния (сърбеж, зачервяване, болки) - в първите 10 минути - по 2 впръсквания през 30 секунди. След този период, през първия ден спреят може да се прилага на всеки час. Щом състоянието се подобри, се приема 5 пъти на ден по 3 впръсквания в устата поне още 3 дни.

За деца 6-12 години приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за деца и възрастни не се различават.

За деца от едномесечна възраст до 2 години спреят се пръска в малко вода или се дава с пластмасова лъжичка. Дозировката е 4 пъти на ден по 3 впръсквания за 3 -5 дни.

Бременност и кърмене:-приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за бременни и кърмачки не се различават.

Ефект при употребата на Чисти Шуслерови соли спрей при алергия настъпва още в първите 

2 минути. 

Това се дължи на факта, че Чистите Шуслерови соли се транспортират в тъканите на човешкия организъм на принципа на осмозата, което не ангажира стомаха, кръвния ток и черния дроб. Но поради необходимостта от трайно повлияване на състоянието приложението трябва да продължи около 3-4 дни.

Безопасност и ограничения при приложение на “Шуслеров спрей при алергия DaRa”. Продуктът не предизвиква нежелани реакции от страна на кръвоносната и храносмилателна система и други нежелани промени на физиологичните функции на тялото.

“Шуслеров крем при алергия DaRa” е изготвен от Чисти Шуслерови соли, без лактоза и други алергени. Той не съдържат глутен, захари, химически вещества и консерванти и могат да се употребяват от от алергични пациенти. Високата степен на безопасност на продукта позволява продължителна непрекъсната употреба . Няма възрастови ограничения при прилагането им.

Взаимодействие с лекарства: Не са известни

Предупреждения  и предпазни мерки: Не прилагайте“Шуслеров спрей при алергия DaRa”, ако сте алергични към вода или ако сте алергични към някои от помощните вещества. Към активно действащите вещества в спрея алергии не са известни.

Да се пази на място, недостъпно за деца.

Опаковка и условия на съхранение: Шуслеровия спрей при алергия DaRa е в съвременна стъклена опаковка, с което се избягва миграция на полимери от изкуствената опаковка в продукта- особено важно за употребата при чувствителни лица и привърженици на екологически чистия начин на живот. Флаконът е снабден с дозираща спрей-помпа, която позволява използването на продукта той да се предпази от опасност от проникване на замърсявания от външната среда, затова срокът за употреба след отваряне на продукта е равен на целия срок за употреба на продукта. Всички употребявани материали при опаковането са 100% рециклируеми. При разработката и изпитването на Чисти Шуслерови соли спрей при алергия DaRa не са използвани животни.

Съхранявайте “Чисти Шуслерови соли спрей при алергия DaRa” на обичайната стайна температура . Срокът на препоръчителна употреба е 24 месеца от датата на производството.

Сертификати: “Шуслеровия спрей при алергия DaRa притежава сертификат за биоефективност Pharmaeutically aproved на ABS (Agency of business standarts) и е отличен със знака “100% Natural nutriceuticals” .

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ АЛЕРГИИ СПРЕЙ 50МЛ 300ДОЗИ

от Гост, 31 Мар 2014

Най-добрата цена на Шуслерови соли!

Web Statistics