Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ПОЛЕНОВА АЛЕРГИЯ /КОМБИНАЦИЯ/ ТАБЛ. 3 Х 80

Този продукт Ви носи 269 бонус точки
Цена: 26.94лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ПОЛЕНОВА АЛЕРГИЯ /КОМБИНАЦИЯ/ ТАБЛ. 3 Х 80

Поленовата алергия може би е най-разпространената и най-усещащата се форма на алергия, особено за нашата страна, предвид добрите климатични условия и метеорологични фактори. Обикновено в периода от март до края на юни, дори юли месец, постепенно започва растежа първо на дървесните видове, после и на тревните видове, които причиняват така наречената сенна хрема - форма на поленовата алергия. Често хората я свързват единствено с проявите от страна на носа, кихане, сърбеж и зачервяване на очите, общо безпокойство, но не рядко тези симптоми се задълбочават и се превръщат в поленова бронхиална астма, която е едно сериозно заболяване. 

За да не се стига до поленова бронхиална астма е хубаво да вземем превантивни мерки като най-подходящата шуслерова комбинация е:

Шуслерова сол №6 (Калиум сулфурикум D6) 1оп = 80бр
Шуслерова сол №10 (Натриум сулфурикум D6) 1оп = 80бр
Шуслерова сол №2 (Калциум фосфорикум D6) 1оп = 80бр

Схема за приемане на солите:

Калиум сулфурикум сол №6                 Сутрин
Натриум сулфурикум сол №10             Обяд
Калциум фосфорикум сол №2              Вечер

Разтворете по 3 таблетки от всяка сол в чаша гореща вода до пълното им разтваряне. Така полученият разтвор се изпива, докато все още е топъл.
Друг начин на прием за хора с по-динамично ежедневие е директното им разтваряне в устата. Те се приемат без да се пипат много с ръце, под езика и се изчаква пълното им разтваряне в устата.
Постарайте се 15 минути, преди и след приема на таблетките, да не консумирате храни или напитки за да се гарантира пълното им усвояване.
В острия период се приемат по 3 таблетки от всяка сол ,а след отминаването му таблетките се намаляват по 3 поне още 2-3 седмици.

Курс на личение 3-4 месеца.

За повече информация натиснете тук.

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ПОЛЕНОВА АЛЕРГИЯ /КОМБИНАЦИЯ/ ТАБЛ. 3 Х 80

от Гост, 31 Мар 2014

Най-добрите цени на Шуслерови соли.

Web Statistics