Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЕННА ХРЕМА СПРЕЙ 50МЛ 300 ДОЗИ

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Чисти Шуслерови соли при сенна хрема  спрей

 

За кого е предназначенСпрей при сенна хрема DaRa от Чисти Шуслерови соли?

Шуслеровия спрей при при сенна хрема  DaRa е предназначен за хора, които усещат сърбеж, подуване, парене или друг  дискомфорт на лигавиците на носа, често кихат или имат запушен нос, или имат воднист секрет от носа, който могат да свържат с алергични състояния.  Шуслеровия спрей при сенна хрема DaRa бързо (до 1-2 минути) овладява тези състояния, Той е подходящ и за хора (особено малки деца), когато се планира престой на открито, сред природата, в близост до цъфтящи треви, или, напротив, в затворени помещения с недостатъчна влага във въздуха и  други предразполагащи състоянието условия . Спреят бързо подобрява състоянието и премахва сърбежа и дискомфорта. При упорити случаи на воднист секрет от носа , зачервяване с подуване и сълзене на очите е подходящо комбинирането на Шуслеровия спрей при сенна хрема DaRa с Шуслеров крем при алергии DaRa.

Как действа  и какво съдържа Шуслеровия спрей при   сенна хрема DaRa?

Чисти Шуслерови соли   спрей при сенна хрема  DaRa”  действа противосърбежно, намалява отока и секрецията и подпомага  естествените механизми на хомеостазата на носоглътката, бързо и ефективно възстановява нормалното състояние и функциониране на ото-рино-лариенгеалната лигавица. Изключително леката формула  позволява бързо достигане на прицелните органи  (до 1-2 минути) и е безопасна дори за детския организъм . Патентования физико-химичен комплекс от каскадно динамизирани Шуслерови соли, използван в “Чисти Шуслерови соли   спрей при сенна хрема” не се нуждае от кръвоносната система като транспортен път, а преминава в организма чрез букална резорбция по механизма на  междуклетъчна осмоза и позволява корекция на увредените тъкани и органи и без ангажиране на детоксикиращите механизми на черния дроб.

Чистите Шуслерови соли дава възможност за постигане на   естествено и дълготрайно здраве, без опасни късни последици и нежелани странични ефекти.

 

Активни съставки:

Чиста Шуслерова сол №1 - основен градивен елемент на кожата и лигавиците.

Повече за Шуслерова сол №1 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №8 - отговорна за правилната обмяна на течности в организма.

Повече за Шуслерова сол №8 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №7 - отговорна за балансиране на реакциите на свръхчувствителност на  организма.

Повече за Шуслерова сол №7 можете да видите тук.

Чиста Шуслерова сол №17  - има благоприятно въздействие при  отоци.

Повече за Шуслерова сол №17 можете да видите тук. 

Как да прилагаме  Шуслеровия спрей  при сенна хрема DaRa

Шуслеровия спрей  при сенна хрема е предназначен за прием през устата. При проблеми, манифестирани върху кожата, продукта може да бъде прилаган (пръскан) и върху кожата. При комбинирано приложение не е необходимо намаляване на дозата.

Възрастни и деца над 12 години:  При остри състояния (сърбеж, зачервяване, болки)    - в първите 10 минути - по 2 впръсквания през 30 секунди.  След този период, през първия ден спреят може да се прилага на всеки   час. Щом състоянието се подобри, се приема 5 пъти на ден по 3 впръсквания в устата  поне още 3 дни.

За деца 6-12 години-приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за деца и възрастни не се различават.

За деца 2-6 г -приложението е по същия начин.

Бременност и кърмене:  приложението е по същия начин. Поради високата степен на безопасност дозировките за бременни и кърмачки  не се различават.

Ефекта при  употребата на  Чисти Шуслерови соли   спрей при сенна хрема настъпва още в първите 2 минути. Това се дължи на факта, че Чистите Шуслерови соли се транспортират в тъканите на човешкия организъм на принципа на осмозата, което не ангажира стомаха, кръвния ток и черния дроб.

Но поради необходимостта от трайно повлияване на състоянието приложението трябва да продължи около 3-4  дни в режим 5 пъти по 3 впръсквания, следвани от 30 дни в режим 2 пъти по 3 впръсквания.

 

Безопасност и ограничения при приложение на “Шуслеров спрей при сенна хрема DaRa”.

Продуктът не предизвиква  нежелани реакции от страна на кръвоносната и храносмилателна система  и други нежелани промени на физиологичните функции на тялото. “Шуслеров крем при сенна хрема  DaRa”  е изготвен от Чисти Шуслерови соли, без лактоза и други алергени.  Той не съдържат глутен, захари, химически вещества и консерванти и могат да се употребяват от от алергични пациенти. Високата степен на безопасност на продукта позволява продължителна  непрекъсната употреба . Няма възрастови ограничения при прилагането им.

Взаимодействие с лекарства: Не са известни

Предупреждения предпазни мерки: Не прилагайте  “Шуслеров спрей при сенна хрема DaRa”, ако сте алергични към някои от помощните вещества. Към активно действащите вещества в спрея алергии не са известни.

Опаковка и условия на съхранение:

Шуслеровия спрей при сенна хрема  DaRa е  в съвременна стъклена опаковка, с  което се избягва миграция на полимери от изкуствената опаковка в продукта- особено важно за употребата при чувствителни лица и привърженици на екологически чистия  начин на живот. Флаконът е снабден с дозираща спрей-помпа, която позволява използването на продукта той да се предпази от опасност от проникване на замърсявания от външната среда, затова срокът за употреба след отваряне на продукта е равен на целия срок за употреба на продукта. Всички употребявани материали при опаковането са 100% рециклируеми. При разработката и изпитването на Чисти Шуслерови соли  спрей при сенна хрема DaRa не са използвани животни.

Съхранявайте “Чисти Шуслерови соли  спрей при сенна хрема DaRa” на обичайната стайна температура . Срокът на препоръчителна употреба е 24 месеца от датата на производството.

Сертификати:  Шуслеровия спрей при сенна хремая DaRa  притежава сертификат за биоефективност Pharmaeutically aproved на ABS (Agency of business standarts) и е отличен със знака “100% Natural nutriceuticals” .

 

Споделете мнението си за ЧИСТИ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ СЕННА ХРЕМА СПРЕЙ 50МЛ 300 ДОЗИ

от Гост, 31 Мар 2014

Най-добрите цени на Шуслерови соли.

Web Statistics