Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 КАПКИ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                       ШУСЛЕРОВА СОЛ №8- КАПКИ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.
   Шуслеровите соли под формата на капки оказват благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Капките могат да се използва самостоятелно, а за подсилване на тяхното действие се препоръчва комбинирането им с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на капки се определя на първо място от съществуващите симптоми.


    ШУСЛЕРОВА СОЛ № 8- КАПКИ Е НАТРИЕВ ХЛОРИД РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Natrium chloratum - D6)- тази натриева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). НАТРИЕВИЯТ ХЛОРИД е минералът отговорен за съдържанието на вода и за обмяната на течности в организма. ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ помага при недостиг или излишък на течности - например при отоци, подпухнала външност, при изпотяване без физическа активност и при слъзене.  ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ повлиява състава на кръвта и стимулират производството на еритроцити.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ се прилагат при настинка с воднисти секрети, хроничен ринит, висока температура и грип с кихане и воднсита секреция от носа и очите, загуба на обоняние със сухота на фаринкса, кръвотечение от носа при анемични пациенти и сухота в носа с тенденция за образуване на крусти и люспи. Natrium chloratum е важен за първата фаза на слюноотделянето, поради регулиращата си функция може да се прилага както при понижена, така и при повишена секреция на жлезите.
НАТРИЕВИЯТ ХЛОРИД регулира продукцията на солна киселина в стомаха и се прилага при оплаквания като парене в хранопровода и киселини. Оказва силно влияние върху храносмилането и усвояването на приетата храна. При дефицит на минерала, възниква претоварване на чревния тракт с вода и в последствие - водниста диария. Засягането на чревната лигавица води до воднисто-слузно разтройство, или обратно - до запек.  могат ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ се прилага при всички заболявания на стомаха, протичащи с обилно количество слюнка или повръщане на воднисти материи и лошо храносмилане с болка и киселини в стомаха. Облекчават симптомите при пареща болка в ректума и хемороиди.
Natrium chloratum действа благоприятно при астма с воднисти секрети, бронхит с пенист секрет, остро възпаление на трахеята, оток на белите дробове, кашлица с главоболие, пневмония с водниста кашлица, плеврит и болка в гърдите.
Солта се прилага при сърцебиене, уголемяване на сърцето, лоша циркулация в крайниците със студени ръце и крака и при бърз и неправилен пулс.
 ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ се прилагат при възпаление на пикочния мехур, полиурия, парене след уриниране, силна жажда и обилно уриниране. Особено ефективен е при закасняла менструация, придружена с главоболие, тъга, плач или изтощение, парене и сърбеж в областа на влагалището след уриниране и влагалищна сухота.

Красота: Появата на изпълнени с бистра течност мехурчета по кожата са ясен признак за дефицит на НАТРИЕВ ХЛОРИД. Приемът на ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ подпомага зарастването на раните. Ефективен е и при суха кожа на главата и пърхот. ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ  се прилага при всички кожни заболявания с воднисти секрети или прекалена сухота на кожата, екземи с люспи, безцветни водни везикули, ожулване на кожата и брадавици по тялото.

Бременост и бебета: В началото на бременността жената е с повишена нужда от НАТРИЕВ ХЛОРИД, тъй като той подпомага водния баланс и формирането на клетките. ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ облекчава сутрешното гадене в ранната бременост. Достатъчния внос на Natrium chloratum през втория триместър на бременността подпомага растежа и храненето на ембриона.

Деца: НАТРИЕВИЯТ ХЛОРИД помага при силна водниста хрема, особено когато секретът пари по кожата, при сухи и сълзящи очи, едем и зъбобол с отделяне на слюнка. Облекчава симптомите при обриви с мехурчета, чието съдържание е воднисто и безцветно. Действа благоприятно при пръхот и суха кожа на главата. ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ е ефективни при обща отпадналост, загуба на сили, ревматични оплаквания, спазми в корема и запек.  

След 55 години: НАТРИЕВИЯТ ХЛОРИД има важно значение за метаболизма и регенерацията на хрущяла. Наличието на пукане и стържне е признак за хроничен дефицит на минерала. Подпомага обмяната на веществата в сухожилията и лигаментите и е особено полезен при регенерация в случай на разкъсване. ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 - КАПКИ се прилага при ставни отоци, слабост, отпусналост, сънливост, мехури по ръцете, неволеви движения на краката, ревматични болки и болки в гърба и крайниците.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 капки.
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Капките се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой капки се разтварят в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 КАПКИ 50МЛ

Web Statistics