Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №7 КАПКИ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                          ШУСЛЕРОВА СОЛ №7- КАПКИ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.
  Шуслеровите соли под формата на капки оказват благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Капките могат да се използва самостоятелно, а за подсилване на тяхното действие се препоръчва комбинирането им с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на капки се определя на първо място от съществуващите симптоми.


   ШУСЛЕРОВА СОЛ №7 - КАПКИ Е МАГНЕЗИЕВ ФОСФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Magnesium phosphoricum - D6)- тази магнезиева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). ШУСЛЕРОВА СОЛ N 7 - КАПКИ действа успокояващо и хармонизиращо. Успокоява спазмите, болките и неспокойствието. Регулира предаването на импулси и е от важно значение за защитата на клетката. При остри състояния се предпочита прием в гореща преварена вода или така наречена "гореща седмица". Тази форма на приложение бързо успокоява болки и крампи. МАГНЕЗИЕВ ФОСФАТ е единственият минерал който разтворен в гореща вода изпълнява специална функция. Подобно на чай, течността се изпива бавно на глътки, като се задържа за момент в устата.
ШУСЛЕРОВА СОЛ N 7 - КАПКИ е солта на спастичните състояния, нервното безпокойство и безсънието.

Здраве: Спреят облекчава състояния като главоболие на нервна почва, прилага се при  поява на зрителни халюцинации, главоболие с остра, стрелкаща болка и треперене на крайниците. Оказва благоприятен ефект при заболявания на лицевия нерв проследени с слъзотечене и стрелкащи болки които се засилват при допир и студ, а се облекчават от топлина.
Солта се прилага при треперене на устните, тетанични спазми и заекване. Ефективно действа при спазми на гърлото и трахеята. Успокоява чревни оплаквания, колики и жлъчни спазми и успешно се прилага при обстипация като стимулира чревната перисталтика.
ШУСЛЕРОВА СОЛ N 7 - КАПКИ е с доказан ефект при спазъм на кръвоносните съдове и се прилага при сърдечно-съдови заболявания.
Действа отхрачващо при кашлица и намалява болката в гърдите.
Успокоява менструалните болки и регулира  менструалния цикъл.   Магнезиевият фосфат в биохимично разреждане успешно се прилага при безсъние и подпомага релаксацията при вътрешно безспокойство. Допринася за стабилизиране и уравновесеност при страх. Също така действа при изразена емоционална лабилност, лошо настроение и унилност. Препоръчва се и при треперене и неволеви движения на ръцете, скованост, нощни крампи на крайниците и при всички неврологични заболявания.
Спреят се прилагат при заболявания на жлезите, най-вече по отношение на щитовидата жлеза.

Бременост и бебета:  Регулира функцията на гладката мускулатура и ефективно се прилага при спазми и колики. Magnesium phosphoricum се намира в обвивките на зъбите и костите и се препоръчва на бременни, деца и подрастващи за да подпомогне при изграждането на костите и зъбите. ШУСЛЕРОВА СОЛ N 7 - КАПКИ се прилага и при крампи на краката със спазми, контракции и конвулсии.

Деца: Магнезиевият фосфат успокоява болезнени и спазмени състояния, като болки в корема и главоболие, главоболие от преумора, болки в ставите, невралгични болки и спазми на прасците. Също така оказва благоприятен ефект при раздразнителност, безспокойство, нервност и притеснение. Подпомага лечението на дразнеща кашлица, мускулни тикове и мускулна треска.

След 55 години: ШУСЛЕРОВА СОЛ N 7 - КАПКИ се прилага при остри, стрелкащи, повтарящи се болки в гърба и крайниците. Действа добре при фрактури на костите.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 капки.
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Капките се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой капки се разтварят в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №7 КАПКИ 50МЛ

Web Statistics