Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 КАПКИ 50МЛ

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                      ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
  Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.
   Шуслеровите соли под формата на капки оказват благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Капките могат да се използва самостоятелно, а за подсилване на тяхното действие се препоръчва комбинирането им с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на капки се определя на първо място от съществуващите симптоми.


   ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ Е КАЛИЕВ СУЛФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Кalium sulfuricum D6)- тази калиева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ e минералът за третия стадий на възпалението и е от голямо значение за всички хронични заболявания. С приемането на ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ клетката се освобождава от депониране на вредни вещества, токсини и отпадни продукти на обмяната в нея. ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ също така участва в регенерацията на епидермалните и епителните клетки.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ са изключително ефективни при хронично възпаление на средното ухо и подпомагат спадането на отокът във вътрешното ухо. Стимулират чернодробната функция и подпомагат обезвреждането и инактивирането на ендогенни и екзогенни вещества.
КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ се приема като енергиен източник за панкреаса, стимулира инсулиновата продукция и понижава серумното ниво на глюкозата. По този начин се прилага при захарен диабет тип 2. При диабетици с големи колебания в кръвно-захарните нива, с помоща на минерала се постига по-добра адаптация към инсулина и се стабилизира нивото на глюкозата в кръвта.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ се прилагат при възпаление на стомаха и лошо храносмилане проследено с болка.
КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ е ефективно средство при астматични заболявания. Подобреното кислородно снабдяване води до облекчение. Прилага се и при възпалителни състояния на респираторния тракт, когато с кашлането се отделят жълто-зеленикави храчки.
При недостиг на този минерал в организма възниква силна нужда от свеж въздух. Такива хора се чувстват най-добре на открито и избягват ситуации, при които може да възникне недостиг на въздух.

Красота: КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ осъществява постъпването на кислорода във вътрешноста на клетката и помага при заболявания, възникващи поради недостатъчно снабдяване на клетките с кислород. Недостигът на калиев сулфат води до излющване на епидермалните и епителните клетки и в последствие появана кожни заболявания с жълти крусти и обриви с жълт секрет. ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ помаат при хронични кожни заболявания, псореазис и невродермит. КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ има важно значение за синтеза на меланин и пигментацията на кожата.

Бременост и бебета: ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ се използва при колики и болки в корема на кърмачетата.

Деца: КАЛИЕВИЯТ СУЛФАТ помага при хронични възпаления, хронична хрема, упорити конюктивити, хронични възпаления на ставите, забавен растеж на ноктите, и всички заболявания по кожата. ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ подпомага прочистването и детоксикирането на черния дроб и успокоява хронични възпаления на лигавиците и ставите.

След 55 години: ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 - КАПКИ се прилагат при ревматични болки в ставите, които често променят своето място, при невралгична или ревматична болка в гърба, крайниците или друга част на тялото. Особено полезни са при мускулна треска.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 капки.
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Капките се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой капки се разтварят в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 КАПКИ 50МЛ

Web Statistics