Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 КАПКИ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                      ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.
   Шуслеровите соли под формата на капки оказват благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Капките могат да се използва самостоятелно, а за подсилване на тяхното действие се препоръчва комбинирането им с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на капки се определя на първо място от съществуващите симптоми.


  ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ Е ЖЕЛЕЗЕН ФОСФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Ferrum phosphoricum D6)- тази сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ облекчават всички остри, внезапни и силни оплакания, обобщени под понятието "възпаления". Прилагат се в първия стадий на възпалителни заболявания  протичащи с температура. ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ оптимизира нивото на кислород в тъканите и се препоръчва при нарушено кръвооросяване и намалена концентрация на вниманието или умора, явяващи се в резултат на дефицит от кислород в организма.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ успокояват пулсиращите болки в главата и главоболието в областта на слепоочията. Подпомагат лечението на остро възпаление на очите проследено с болка и водниста секреция. Изключително полезни са при първи стадий на възпаление от грип, чести настинки и кръвене от носа. Ранното приложение на ЖЕЛЕЗЕН ФОСФАТ при първите признаци на инфекция стимулира имунната система за предотвратяване на заболяването, преди да се е разпространило в организма.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ се прилага при възпалителни заболявания и парещи болки в стомаха, при първи стадий на гастрит, лошо храносмилане, първи стадий на всички възпалителни състояния на червата, запек, придружен с парене в дебелото черво и ректума, диария и болезнени кървящи хемороиди.
ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ оказва благоприятен ефект при цистит, причинен от задръжка на урина, с болка и парене при уриниране и парене след уриниране.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ действат като първа помощ при всички възпалителни заболявания на дихателната система, пневмония, бронхит, плеврит, трахеит, суха  кашлица и болезненост в белите дробове. Ефективно успокояват възпаления на кръвоносните съдове, температура, сърцебиене, инфекциозни възпаления на клапите на сърцето и разширени вени.
Умората, намалената концентрационна способност и затрудненията в ученето са признаци на намалена физическа и психическа издръжливост и са чести симптоми на железен дфицит. Това води до недостиг на кислород на добре кръвоснабдените органи като мозък, сърце и бъбреци. ШУСЛЕРОВА СОЛ №3-КАПКИ компенсира неговата липса и подобряват паметта, концентрацията и умствената дейност.  
ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ имат мощно антипиретично действие. Препоръчват се при повишена температура.

Красота: ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ се прилага в първия стадий на възпаление на всички кожни инфекции и слънчеви алергии. Солта е средство за оказване на първа помощ при остри болки в следствие наранявания на тъканите при порязване, ожулване и контузии, както и при малки хирургични интервенции или зъбни екстракции.

Бременост и бебета: ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ се препоръчват при сутрешна отпадналост и повръщане на несмляна храна, понякога с кисел вкус, първи стадий на възпаление на гърдите и веднага след раждане за бързо заздравяване на разкъсванията.

Деца: ЖЕЛЕЗЕНИЯТ ФОСФАТ помага при всички възпаления в начален стадий, бронхит, възпаления на гърлото и устната кухина, ушите, ларинкса, лигавицата на стомаха и червата и възпаление на сливиците и венците. Прилагат се при нараняване от всякакъв вид: удар, порязване, прищъпване, охлузване и болки в ставите. ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ са изключително полезени при изгаряния от първа степен и при изгаряния от слънцето. Капките са ефективни и при нарушена обмяна на желязото в тялото и проблеми с концентрацията и паметта. Подсилват имунната система и подобряват общото състояние на организма. Подобряват нарушеното оросяване и се препоръчват при студени ръце и крака, при главоболие, горещи вълни и мускулна треска.

След 55 години: ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 - КАПКИ се прилагат при болки в кръста, схващане в гърба, при което движението увеличава болката, схващане на мускулите или врата при настинка, болезнени и възпалени стави пре ревматизъм, намалява възпалението при фрактури на костите на крайниците и успокоява симптомите при ревматизъм. Укрепват мускулатурата и подобряват снабдяването и с кислород.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 капки.
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Капките се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой капки се разтварят в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

 

 

 

 

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 КАПКИ 50МЛ

Web Statistics