Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 КАПКИ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 19.90лв.
или 19899 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                      ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.
   Шуслеровите соли под формата на капки оказват благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Капките могат да се използва самостоятелно, а за подсилване на тяхното действие се препоръчва комбинирането им с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на капки се определя на първо място от съществуващите симптоми.

   ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ Е КАЛЦИЕВ ФОСФАТ РАЗРЕЖДАНЕ D6  (Calcium phosphoricum D6)- тази калциева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). КАЛЦИЕВ ФОСФАТ е солта необходима за клетъчното делене, тъканния растеж и регенерационните процеси в оранизма. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ се приема като основно средство за успокояване на сърцето, като регулира сърдечния ритъм. Тя е важен градивен материал по време на бременност, но също така подпомага възстановяването след тежко боледуване.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ се прилага успешно при оток на носната лигавица, силно възпалени носни крила, кашлица с храчки и при анемични хора, предразположени към чести настинки.
 КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ е необходим за образуването на дентина. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ облекчават болката в зъбите и се използват при кръвящи венци и всички зъбни проблеми. Успешно се използват и при болка в гърлото при преглъщане, кашляне и дразнене на гърлото при говор, жажда със сух език и уста, парене и болка в ларинкс и фаринкс в случай на хронично възпаление.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ могат да се използват като профилактика на камъни в пикочния мехур и подагра. Прилагат се и при чести позиви за уриниране с остри, стрелкащи болки в областта на пикочния мехур и хода на уретрата.
 КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ е средство за успокояване на сърцето и действа при тахикардия. Прилага се при всички случаи на проблеми със сърцето, лоша циркулация със студени крайници, а също така стимулира и кръвотворенето.

Красота: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ се прилага при сърбеж по кожата и зачервеняване на лицето, проследено с акне, суха кожа и обрив.

Бременост и бебета: За нормалното развитие на плода, организмът на бъдещата майка се нуждае от повишено количество на минерални вещества. Ако майката страда от дефицит на КАЛЦИЕВ ФОСФАТ се засягат зъбите и костите ѝ. Този минерал може да се използва като подготовка за раждане. ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ са подходящи при болка в краката по време на бременност. Прилага се и при забавено проникване на зъбите. Ефективно действа при колики и болки в корема на кърмачетата.

Деца: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ са изключително важни за децата. Подпомагат растежа и развитието на костите и зъбите и приемът им е особено полезен когато детския организъм е изтощен от болест. Прилагат се при всички оплаквания, свързани с костите и скелета: нарушения на растежа и развитието, фрактури на костите, слабост и болки на гръбначния стълб. Оказват благоприятен ефект при безпокойство, спазми на мускулите, болки и изтощение при отпадналост и след болест. Намаляват главоболието след умствено напрягане и помагат при лоша памет и слаба концентрация.
Зъбите са депа на КАЛЦИЕВ ФОСФАТ. Недостатъчният внос във фазите на екстремни нужди, например периодите на ускорен растеж при децата, води до засягане на депата. При негов изразен дефицит в пубертета (периода на най-бърз растеж) се наблюдава издълбване на вътрешноста на зъбите.

След 55 години: ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 - КАПКИ се препоръчват при рахит, остеопороза, фрактури на костите, болки в ставите и ставни възпаления. Действат благоприятно при заболявания локализирани в гърба и крайниците. КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТИ ма релаксиращ ефект при спазми и крампи на подбедрицата. Подобрява кръвооросяването и се прилага при студени пръсти и стапала и при обща зиморничавост.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 капки.
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Капките се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой капки се разтварят в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 КАПКИ 50МЛ

Web Statistics