Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 КРЕМ 50ГР

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 КРЕМ 50ГР

    Шуслеровите кремове оказват положителен ефект върху Вашето здраве и красота. Могат да се прилагат при хора от всичките възрастови групи. Действат добре при бебета и деца. Кремовете могат да се използват самостоятелно под формата на масаж или компреси, докато комбинацията им с други продукти от Шуслерови соли подсилва тяхното действие. Изборът на крема се определя на първо място от съществуващите симптоми.

ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 -КРЕМ (Calcium phosphoricum D6) действа върху костите, като запазва здравината им, подсилва ги и подпомага тяхното изграждане. Също така ускорява регенерационните процеси, стимулира лимфния поток и подпомага процесите на клетъчно делене. КАЛЦИЕВИЯТ ФОСФАТ повлиява болките при растежа на костите при деца (преди всичко на бедрената и подбедрената кост), сърбеж по кожата в напреднала възраст и мехурчести обриви с воднисто бледо съдържание.

Здраве: Приложението на Шуслерова сол №2 - крем под формата на масаж или компресии помага при главоболие предизвикано от психическо натоварване. Успокоява болката по върха на главата и зад очите и болка причинена от схващане на вратната мускулатура. Шуслерова сол №2 - крем благоприятно повлиява напречно-набраздената (волева) мускулатура, към която спадат мускулите на очната ябълка. Намазването на затворени клепачи с тънак слой от крема намалява болката в очните ябълки и редуцира спазмите на клепачите.
Особено полезен е при болка от стари костни фрактури. Прилага се при болки в костите и ставите, студени тръпки и болки влошаващи се през ноща и в студено и влажно време. Повлиява добре остеопорозата и заболявания локализирани в гърба и крайниците. Чрез масажиране спомага за намаляне на отока в участъци в които се развива възпалителен процес, като на пример оток в капачката в коляното, възпаление на опашната кост и счупени кости.
Действа релаксиращо при мускулни спазми и крампи. Продуктът е ефективен и при студени пръсти и стъпала.
Полезен е при анални фисури и цепнатини, хемороиди, фистули и болка след изхождане.

Красота: Нанася се върху кожата при блед анемичен вид на лицето, гнойни пъпки и лунички. Ускорява лечението при ерупции с гъсти, прозрачни секрети, остро появили се или хронични сърбящи папули, сърбеж по кожата без обрив, екзема с жълто-бели крусти, множество акне-папули по лицето и суха кожа.  

Бебета: Намазва се на коремчето при колики, болки в коремната област и запек.  

Деца: С помоща на Шуслерова сол №2 - крем, можете в много случаи ефективно да помогнете на детето си. Прилага се при нарушения на растежа и развитието, болки и изкривявания на гръбначния стълб и слаби кости предразположени към фракури след физически упражнения. Масажирането на засегнатите участъци с Шуслеров крем №2 - крем (Calcium phosphoricum D6) облекчава и успокоява симптомите. Също така ефективно действа при спазми на мускулите и отпадналост. Леки масажни движения на главата с крема могат да успокоят главоболието предизвикано от умствено напрежение. Помага при заличаването на белези от рани по кожата и при обриви с бяло-жълтеникава коричка, изпълнени с водниста течност.

След 55: Разнасянето на Шуслерова сол №2 - крем с масажни движения успокоява болките в гърба и крайниците. Подкрепя възстановяването на костните фрактури и облекчава симптомите предизвикани от стари костни счупвания. Намалява сърбежа на кожата и редуцира изпотяването по стъпалата и дланите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Малко количество от крема се нанася върху засегната област и се втрива внимателно. Можете да прилагате крема 2-3 пъти дневно, до пълно отстраняване на проблема. Кремът е с изключително лека текстура и попива бързо.  Поради хомеопатичната технология на приготвяне на продукта няма ограничения във времето на прилагане.  

 

 

 

 

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 КРЕМ 50ГР

Web Statistics