Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №1 СПРЕЙ 50МЛ

Този продукт Ви носи 199 бонус точки
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 19.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                       ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ

   За подържане на добро здраве изключително важен е минералният баланс в човешкото тяло. Според Д-р Шуслер здравето на клетката, а с това и на целия организъм се постига  чрез компенциране на загубите.
   Чисти Шуслерови соли се наричат тези продукти, които не съдържат други носители и примеси, освен самите Шуслрови соли.

   Шуслеровите соли под формата на спрей оказва благоприятен ефект върху Вашето здраве и красота. Може да се прилага при хора от всичките възрастови групи. Действа добре при бебета и деца. Спреят може да се използва самостоятелно, а за подсилване на неговото действие се препоръчва комбинирането му с други продукти от Шуслерови соли. Изборът на спрей се определя на първо място от съществуващите симптоми.

 

   ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ Е КАЛЦИЕВ ФЛУОРИД РАЗРЕЖДАНЕ D6 (Calcium fluoratum D6)- тази калциева сол в биохимично, а не в химическо разреждане, изключително лесно усвоима  от клетката (тялото разпознава естественото и го приема по-бързо). ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ допринася за растежа, развитието и заздравяването на костите. Подпомага еластичните тъкани в тялото и способноста им да се разтягат и свиват. КАЛЦИЕВИЯТ ФЛУОРИД е изключително важен за сухожилията, лигаментите, кожата и стените на кръвоносните съдове.

Здраве: ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ намира приложение при травматизиране на костите на черепа и образуване на твърда, груба, неравна подутина.
Зъбният емайл е особено богат на КАЛЦИЕВ ФЛУОРИД. Дефицитът му води до непълно изграждане или неравности на емайла. Това намалява защитата от киселини и бактерии, кото води до свръхчувствителност на зъбите или поява на кариеси.
ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ се прилага при всички проблеми и нарушения свързани с костния скелет.

Красота: Известно е че при липса на КАЛЦИЕВ ФЛУОРИД се забелязва образуване на мазоли, по кожата и тя става груба и суха. Намалената еластичност на кожата я прави сбръчкана и отпусната. ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ предотвратяват образуването на бръчки и възвръщат еластичноста на кожата. Полезен е и при твърди, чупливи нокти.

Бременост и бебета: Прилага се при кръвонасядания на главата на новородени и забавено затваряне на фонтанелата при кърмачета. Също така е полезен и при пробива на зъби при малки деца. ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ  оказва благоприятен ефект по време на бременност, като предотвратяват маточни кръвотечения и образуването на възли в градите.  

Деца: ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ се прилага при нарушен растеж на костите и общи смущения в развитието, при слабост на връзките и сухожилията и при вродени дефекти на костите и ставите.
Приемът му е особено полезен при чувствителни, склонни към кариес зъби.
КАЛЦИЕВИЯТ ФЛУОРИД помага и при лекуването на хронично възпаление на ларинкса и подути лимфни възли на врата след настинка.

След 55 години: Чупливоста на костите е признак за повишена нужда от  КАЛЦИЕВ ФЛУОРИД. ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 - СПРЕЙ действа изключително добре при: фрактури, деформации, подутини, възпаления и контузии на костите, дискова херния и при оток и възпаление на ставите.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Няма определена дневна доза.
Обичайният еднократен прием е 10 впръсквания
В повечето случай  приемът е  е 3-5 пъти дневно. Спреят се приема по-често когато симптомите са по-изявени.
Препоръчаният брой впръсквания по желание може да се разтвори в 200 ml вода.
Водата подпомага действието на солите.
Течноста се задържа в устата 10- 30 секунди.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно

 

 

Споделете мнението си за ЧИСТА ШУСЛЕРОВА СОЛ FAST №1 СПРЕЙ 50МЛ

Web Statistics