Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СУРГИСПОН 70Х50Х10 ММ ХЕМОСТАТИЧНА ГЪБА

Този продукт Ви носи 126 бонус точки
Цена: 12.56лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Хемостатична желатинова гъба

 с размер 70х50х10 мм.

SURGISPON е нетоксична, неимуногенна, антиалергичнa, неапирогенна и биосъвместима хирургическа хемостатична гъба. Тя е произведен по високо пречистен от първи клас екстракт желатин материал, за да се използва за различни хирургически процедури. SURGISPON е подобен на Cutanplast, Spongostan, Gelspon, Equispon, Curaspon, Gelitaspon, Vetspon, Willospon, Surgispon, Safespon, Surgifoam, Spongostan Dental, Spongostan стандарт, Hemospon. SURGISPON Лесно може да поеме около 40-50 пъти като се придържа към мястото на кървене. Последователната порьозност на SURGISPON благоприятства хемостазата.

Когато е изследвана ин виво, тя се абсорбира напълно в 3-4 седмици. SURGISPON желатинова гъба има пореста повърхност и  активира тромбоцитите, когато кръвта е в контакт с гъбата матрица. Това води до изпускане на вещества и насърчава агрегацията като повърхностите се различават по характеристики, което позволява да е като катализатор за създаването на фибрин.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Винаги използвайте дезинфекцирана SURGISPON стерилна гъба веднага след като е извадена от опаковката. Нарежете на предпочитания размер. Или суха или обляна със стерилен изотоничен разтвор на натриев хлорид (стерилен физиологичен разтвор) и се прилага директно към мястото на кървене с натиск.

За да приложите суха, използвайте едно парче SURGISPON ръчно към мястото на кървене. Задръжте с умерен натиск до резултат хомеостаза.

За да се прилага със стерилен физиологичен разтвор, потапяйте SURGISPON в разтвора и стиснете между ръкавици пръсти, за да изгоните въздушните мехурчета. След това във физиологичен разтвор. Трябва да се върне към първоначалния размер с леко увеличение и уголемяване в дебелина. Ако това не се случи, извадете отново и стиснете "силно, докато въздухът се отстрани и тя напълно се разширява до първоначалния си размер.

Ако се намокри, тя може да излича влагата. Винаги го дръжте с умерен натиск с памучна марля или малка гъба. Умокрен тампон или марля със стерилен физиологичен разтвор отстраняването им е прави лесно и изтегленето на SURGISPON .

Използването на засмукване през памук или марля, за да привлече кръв в SURGISPON е излишно, тъй като SURGISPON поема достатъчно кръв чрез капилярно действие. SURGISPON Обикновено контролира кървенето, но ако това не стане, "могат да се извършват допълнителни приложения. Използвайте парчета само в минималния размер, и нарежете на подходящ размер. SURGISPON би могла също така да се остави на мястото на кървене, ако е необходимо

Тъй като

SURGISPON води до повече клетъчни реакции; раната се затвори над него.

SURGISPON може да се използва успешно в различни операции: като:

     Стоматологичен кабинет: SURGISPON се използва по дентална хирургия или суха или наситена с тромбин разтвор като контролира кървенето при екстракции.
     Злокачествени заболявания: SURGISPON е напоена с физиологичен разтвор на сол или тромбин разтвор може да се спре кървенето от туморни легла след енуклеация.
     Коремна хирургия: SURGISPON се използва в Коремна хирургия като суха, наситена с физиологичен разтвор на сол или разтвор на тромбин. Той спира кървенето на оголените висцерални повърхности на черния дроб, жлъчния мехур и далака.
     Ортопедична хирургия: навлажнена SURGISPON във физиологичен разтвор на сол или тромбин разтвор се използва в ортопедичната хирургия, за да се контролира кървене от костните тъкани. Това не пречи на оздравителния процес със своята лесно абсорбираща функция.
     Неврохирургия: навлажнена SURGISPON с тромбин е много ефективно рещение в лечението на венозни синуси, при спиране сълзене от твърдата мозъчна обвивка под костния клапа ръбове, за да се контролира кървене при дискова херния хирургия в костното кървене и епидурално кървене в ламинектомията.
     Урогениталния хирургия: SURGISPON контролира кървенето в урогениталната хирургия без никаква пречка на процеса на втвърдяване.
     Аноректалните хирургия: SURGISPON се понася като хемостатична дресинг за контролиране на кървенето анален пада върху пластмаса на неперфориран анус, и впоследствие хемороидектомия и фистула операции.
     Гинекологична хирургия: контрол SURGISPON кървене пада върху veginal пластични операции, на шийката на матката ампутация, обширни тазовите дисекции, биопсия и вторично кървене след абдоминална хистеректомия.
     Отоларингологически хирургия: Напоена SURGISPON с физиологичен разтвор на сол премахва постоперативно кървене в под слизестите резекции. Поставете SURGISPON в носа и задръжте за няколко секунди, за да спрете кървенето и отстраняване на полипи в носа. Същият метод може да се използва за контролиране на кървенето след операции на синусити и сливиците.

Споделете мнението си за СУРГИСПОН 70Х50Х10 ММ ХЕМОСТАТИЧНА ГЪБА

Web Statistics