Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 и №4 КАПКИ ЗА НОС ПРИ ОСТРА ИЛИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ХРЕМА

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 129 бонус точки
Марка: АПТЕКА ДАРА
Цена: 12.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Комбинираният продукт Шуслерова сол №3 и 4 капки за нос DaRa е подходяща както при остра,така и при по-продължителни хрема. Шуслерова сол №3 и 4 капки за нос DaRa отпушва бързо и ефективно запушения нос. Облекчението настъпва около минута след прилагането и се дължи на овладяване на възпалителните процеси, а не на изсушаване на лигавицата на носа (последното намалява защитата на организма спрямо факторите на околната среда). Съдържашите се в състава Шуслерови соли имат двойно действие - едновременно освобождават запушените носни кухини и стимулират имунитета да се справи с възпалението им. Поради изключителната безопасност на Шуслерова сол №3 и 4 капки за нос прилагането им може да бъде 6-8 пъти дневно, без ограничение на продължителността и честотата на използване. Шуслерова сол №3 и 4 капки за нос DaRa е най-добрият помощник при проблеми с лигавиците и в часност тази на носа. Калиевият хлорид е особено ефикасен при възпалителни процеси. Той регулира балансът на течности в лигавицата, намаля отокът и отпушва носа. Капките за нос с Шуслерова сол №3 и 4 се прилагат при силно запушен нос, придружен с белезникаво-сиви, трудно отделящи се секрети. Те са подходящи за продължителна употреба при хронични ринити. Можете да използвате Шуслерова сол №3 и 4 капки за нос" DaRa при синузит и придруженото с него тежест в областта на челото и носа.Те могат да прилагат при бременни, новородени, както и при пациенти, за който е противопоказано използването на ксилометазолин и негови производни.

 

Начин на приложение:

Капките за нос с Шуслерова сол №3 и 4 DaRa се прилагат ( за възрастни) при първи признаци на "течащ нос" - по 6 капки в ноздра на всеки 2 часа. Щом състоянието се подобри, се преминава към намаляване на 2-3 пъти на ден поне още 3-5 дни.

За деца 6-12 години- по 5 капки в ноздра на всеки 2 часа. Щом състоянието се подобри, се преминава към намаляване на 2-3 пъти на ден поне още 3-5 дни.

За деца 2-6 г по 4 капки в ноздра на всеки 2 часа. За деца от 0 до 12 месеца г по 2 капки в ноздра на всеки 2 часа.

Съхранявайте капките за нос с Шуслерова сол №8 на обичайната стайна температура .

Споделете мнението си за ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 и №4 КАПКИ ЗА НОС ПРИ ОСТРА ИЛИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ХРЕМА

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Супер продукт.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Доволна съм.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Много съм доволна.-

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

ефикасен ПРОДУКТ.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Супер продукт.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Много съм доволна.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Доволна съм.

от Десислава Кинкова, 18 Дек 2016

Много съм доволна.

Web Statistics