Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ПАСТА ЗА ЗЪБИ ГЪМ ПАРОЕКС 0,12% ХЛОРХЕКСИДИН 75МЛ

Този продукт Ви носи 78 бонус точки
Цена: 7.76лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Гъм Пароекс / Gum Paroex на производителя Сънстар Суис Япония са висококачествени гама продукти за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на фаза терапията на проблеми с венците, както и в области като ортодонтия, имплантология, протези стоматит, преди и след орална хирургия, дентална помощ на възрастните хора и на пациенти, които не са в състояние да изпълняват адекватно хигиена на устната кухина.

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е идеалното средство за контрол на плаката в устната кухина. Благодарение на основната си състава - хлорхексидин, под формата на хлорхексидин диглюконат, Gum Paroex 0.12%, намялава образуването на зъбната плака, успокоява венците и подобрява тяхното заздравяване. Допълнителната съставка - цетилпиридин хлорид има антиплаково и неутрализиращо токсините действие, също така и подсилва действието на хлорхексидина.

Съдържание: chlorhexidine digluconate (0.12%), cetylpyridinium chloride, Vitamin E, Aloe Vera, Pro-Vitamin B5.

Начин на употреба: Поставете паста Gum Paroex върху мека четка за зъби и почиствайте зъбите си след всяко хранене, или поне 2 пъти на ден по 3 минути.

Производител: Сънстар Суис Япония

Споделете мнението си за ПАСТА ЗА ЗЪБИ ГЪМ ПАРОЕКС 0,12% ХЛОРХЕКСИДИН 75МЛ

Web Statistics