Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ПАМПЕРС ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕНИ L АКТИВ НОРМАЛ/100-135СМ/ Х 10 / SENI

Този продукт Ви носи 146 бонус точки
Марка: СЕНИ / SENI
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Продуктите Seni се предлагат в над 50 страни по целия свят.Марка Seni от дълги години се грижи за хора, които не задържат урина и такива с увреждания, като им гарантира комфорт и сигурност благодарение на високия си клас абсорбиращи продукти.Много често абсорбиращите продукти – гащи, анатомични пелени, урологични подложки/вложки се носят от хора, водещи активен начин на живот. Продуките на Seni предоставят на потребителя защитата, от която той се нуждае, съчетана с комфорт и дискретност. Те прилягат идеално към тялото и предпазват от ожулвания и раздразнения.

Попивателните продукти на Seni абсорбират влагата изключително бързо благодарение на иновативната система - EDS ( Extra Dry System). Допълнителният EDS слой е от специален, нетъкан материал, в който течността се разпределя бързо и равномерно. По този начин оставя чувство за сухота и намалява усещането за дискомфорт.

Едно от уникалните качества на продуктите Seni е това, че те притежават антибактериални свойства. Знакът Odour Stop върху всички продукти насочва вниманието към суперабсорбента, намиращ се в допълнителният абсорбиращ слой.Той превръща течността в гел и по този начин спира размножаването на бактериите, което намалява неприятния мирис.

Seni създава своите продукти по съвременна технология, чрез която изолационното фолио в най-външният слой е напълно заменено от дишаща ламината. Този специален материал пропуска въздуха до кожата, без да пропуска течността и намалява многократно риска от образуването на обриви, раздразнения, разязвявания и подсичане.

За да гарантират безопастност и спокойствие по време на ползването им, продуктите на Seni са дерматологично тествани. Те не съдържат латексови елементи, които са едни от най-силните алергени. Вместо това попивателните продукти съдържат еластична прежда(еластомерни нишки), което свежда до минимум риска от алергични реакции, и ги прави подходящи за употреба дори от хора с най-чувствителната кожа.

 

Еластичните абсорбиращи гащи Seni Active Normal за еднократна употреба са идеално решение за хора,които водят активен начин на живот или провеждат рехабилитация. Те се отличават от всички останали амрки с :

  • дишащ външен слой от нетъкан материал – за по-добра сигурност и минимизиране на алергична реакция,гарантира свободно дишане на кожата

  • слагат се като нормално бельо – осигуряват дискретност и изключителен комфорт в използването

  • разкъсване на страничните шевове – сменят се изключително лесно и могат да се използват от хора с различна физическа активност

  • двуслоен пълнеж със суперабсорбент – наличие на допълнителен суперабсорбиращ слой. Той превръща течността в гел, елиминира неприятния мирис и спира развитието на микроорганизмите.

  • вътрешни, хидрофобни, еластични ограничители – друго предимство на Seni Active Normal е наличието на странични хидрофобни ограничители, изработени от специален нетъкан текстил, който ограничава разпространението на течността към външните страни.Ограничителите предотвратяват пропускането на влага и предоставят максимална защита.

  • индикатор за влагонасищане – иновативният индикатор за влага, който е разположен симетрично от външната страна показва необходимостта от смяна на пелената. Влизайки в контакт с влагата от вътрешната страна , той изчезва, което е знак,че пелената трябва да бъде сменена.Информацията, кодирана в индикатора, е уникална за всеки от различните модели анатомични пелени/гащи Seni. Така необходимостта от смяна се установява в точния момент,а потребителят е спокоен и защитен през цялото време.

  • анатомочна форма - прилягат плътно кум тялото, без да създават неудобство и раздразнения по кожата

Еластичните абсорбиращи гащи Seni Active Normal L са подходящи за хора с тегло 80-100кг и обиколка на талията 100-135 см.Могат да се използват, както при незадържане на урина, така и при фекална инконтиненция. Могат да се използват както през деня, така и през нощта благодарение на голямата си попиваемост,означена с 5,5 капки.

Идеални за употреба както при незадържане на урина, така и при фекална инконтиненция.

 

Споделете мнението си за ПАМПЕРС ГАЩИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕНИ L АКТИВ НОРМАЛ/100-135СМ/ Х 10 / SENI

Web Statistics