Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ПАМПЕРС ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕНИ СТАНДАРТ М AIR /75-110СМ/ Х 10 / SENI

Този продукт Ви носи 106 бонус точки
Марка: СЕНИ / SENI
Цена: 10.64лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Продуктите Seni се предлагат в над 50 страни по целия свят.Марка Seni от дълги години се грижи за хора, които не задържат урина и такива с увреждания, като им гарантира комфорт и сигурност благодарение на високия си клас абсорбиращи продукти.Много често абсорбиращите продукти – гащи, анатомични пелени, урологични подложки/вложки се носят от хора, водещи активен начин на живот. Продуките на Seni предоставят на потребителя защитата, от която той се нуждае, съчетана с комфорт и дискретност. Те прилягат идеално към тялото и предпазват от ожулвания и раздразнения.

Попивателните продукти на Seni абсорбират влагата изключително бързо благодарение на иновативната система - EDS ( Extra Dry System). Допълнителният EDS слой е от специален, нетъкан материал, в който течността се разпределя бързо и равномерно. По този начин оставя чувство за сухота и намалява усещането за дискомфорт.

Едно от уникалните качества на продуктите Seni е това, че те притежават антибактериални свойства. Знакът Odour Stop върху всички продукти насочва вниманието към суперабсорбента, намиращ се в допълнителният абсорбиращ слой.Той превръща течността в гел и по този начин спира размножаването на бактериите, което намалява неприятния мирис.

Seni създава своите продукти по съвременна технология, чрез която изолационното фолио в най-външният слой е напълно заменено от дишаща ламината. Този специален материал пропуска въздуха до кожата, без да пропуска течността и намалява многократно риска от образуването на обриви, раздразнения, разязвявания и подсичане.

За да гарантират безопастност и спокойствие по време на ползването им, продуктите на Seni са дерматологично тествани. Те не съдържат латексови елементи, които са едни от най-силните алергени. Вместо това попивателните продукти съдържат еластична прежда(еластомерни нишки), което свежда до минимум риска от алергични реакции, и ги прави подходящи за употреба дори от хора с най-чувствителната кожа.

 

 

Анатомичните пелени Seni Standart Air се отличават от всички останали марки с :

  • дишащи странични крила от нетъкан материал – за по-добра сигурност и минимизиране на алергична реакция,както за активни хора, така и за хора с ограничена подвижност.

  • двуслоен пълнеж със суперабсорбент – наличие на допълнителен суперабсорбиращ слой. Той превръща течността в гел, елиминира неприятния мирис и спира развитието на микроорганизмите.

  • вътрешни, хидрофобни, еластични ограничители – друго предимство на пелените Seni Standart Air е наличието на странични хидрофобни ограничители, изработени от специален нетъкан текстил, който ограничава разпространението на течността към външните страни.Ограничителите предотвратяват пропускането на влага и предоставят максимална защита.

  • индикатор за влагонасищане – иновативният индикатор за влага, който е разположен симетрично от външната страна показва необходимостта от смяна на пелената. Влизайки в контакт с влагата от вътрешната страна , той изчезва, което е знак,че пелената трябва да бъде сменена.Информацията, кодирана в индикатора, е уникална за всеки от различните модели анатомични пелени/гащи Seni. Така необходимостта от смяна се установява в точния момент,а потребителят е спокоен и защитен през цялото време.

  • широки залепващи ленти - пелените Seni Standart Air се отличават от обикновените със своите широки,еластични залепващи ленти.Те позволяват прецизно залепване на пелените, плътно прилягане към тялото благодарение на своята гъвкавост и осигуряват максимален комфорт.

  • анатомочна форма - прилягат плътно кум тялото, без да създават неудобство и раздразнения по кожата

Анатомичните пелени Seni Standart Air Medium са подходящи за хора с тегло 50-80 кг и обиколка на талията 75-110см.Могат да се използват както през деня, така и през нощта благодарение на голямата си попиваемост,означена с 6 капки.

Идеални за употреба както при незадържане на урина, така и при фекална инконтиненция.

 

Споделете мнението си за ПАМПЕРС ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕНИ СТАНДАРТ М AIR /75-110СМ/ Х 10 / SENI

Web Statistics