Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

УРОЛОГИЧНИ ПРЕВРЪЗКИ ЗА ЖЕНИ СЕНИ ЕКСТРА Х 15 / SENI LADY EXTRA

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 55 бонус точки
Марка: СЕНИ / SENI
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Продуктите Seni се предлагат в над 50 страни по целия свят.Марка Seni от дълги години се грижи за хора, които не задържат урина и такива с увреждания, като им гарантира комфорт и сигурност благодарение на високия си клас абсорбиращи продукти.Много често абсорбиращите продукти – гащи, анатомични пелени, урологични подложки/вложки се носят от хора, водещи активен начин на живот. Продуките на Seni предоставят на потребителя защитата, от която той се нуждае, съчетана с комфорт и дискретност. Те прилягат идеално към тялото и предпазват от ожулвания и раздразнения.

  • Попивателните продукти на Seni абсорбират влагата изключително бързо благодарение на иновативната система - EDS ( Extra Dry System). Допълнителният EDS слой е от специален, нетъкан материал, в който течността се разпределя бързо и равномерно. По този начин оставя чувство за сухота и намалява усещането за дискомфорт.
  • Едно от уникалните качества на продуктите Seni е това, че те притежават антибактериални свойства. Знакът Odour Stop върху всички продукти насочва вниманието към суперабсорбента, намиращ се в допълнителният абсорбиращ слой.Той превръща течността в гел и по този начин спира размножаването на бактериите, което намалява неприятния мирис.
  •  AIR - Seni създава своите продукти по съвременна технология, чрез която изолационното фолио в най-външният слой е напълно заменено от дишаща ламината. Този специален материал пропуска въздуха до кожата, без да пропуска течността и намалява многократно риска от образуването на обриви, раздразнения, разязвявания и подсичане.
  • Latex Free - За да гарантират безопастност и спокойствие по време на ползването им, продуктите на Seni са дерматологично тествани. Те не съдържат латексови елементи, които са едни от най-силните алергени. Вместо това попивателните продукти съдържат еластична прежда(еластомерни нишки), което свежда до минимум риска от алергични реакции, и ги прави подходящи за употреба дори от хора с най-чувствителната кожа.

 

Дишащи, анатомични урологични подложки Seni Care Lady Еxtra, създадени за жени с лека инконтиненция са чудесно решение и гарантират отлична защита.

Предимствата на Seni Care Lady Еxtra са:

  • хидрофобни вътрешни странични ограничители, които предпазват от изтичане, за по-голяма сигурност
  • не шумолят - за по-голяма дискретност
  • анатомочна форма - прилягат плътно към тялото , без да създават неудобство

  • сигурност при поставяне – лесно и надеждно фиксиране към бельото

Анатомичните пелени Seni Care Lady Еxtra ca идеално решение за хора в инвалидни колички, хора с наднормено тегло и постоянно обездвижени.Могат да се използват, както при незадържане на урина, така и при фекална инконтиненция- както през деня, така и през нощта благодарение на добрата си попиваемост,означена с 4 капки.


 

 

Споделете мнението си за УРОЛОГИЧНИ ПРЕВРЪЗКИ ЗА ЖЕНИ СЕНИ ЕКСТРА Х 15 / SENI LADY EXTRA

Web Statistics