Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

УРОЛОГИЧНИ ПРЕВРЪЗКИ ЗА ЖЕНИ СЕНИ КЕЪР НОРМАЛНИ Х 20

Този продукт Ви носи 51 бонус точки
Цена: 5.12лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Продуктите Seni се предлагат в над 50 страни по целия свят.Марка Seni от дълги години се грижи за хора, които не задържат урина и такива с увреждания, като им гарантира комфорт и сигурност благодарение на високия си клас абсорбиращи продукти.Много често абсорбиращите продукти – гащи, анатомични пелени, урологични подложки/вложки се носят от хора, водещи активен начин на живот. Продуките на Seni предоставят на потребителя защитата, от която той се нуждае, съчетана с комфорт и дискретност. Те прилягат идеално към тялото и предпазват от ожулвания и раздразнения. 

Характеристики на продукти Seny:

  • Попивателните продукти на Seni абсорбират влагата изключително бързо благодарение на иновативната система - EDS ( Extra Dry System). Допълнителният EDS слой е от специален, нетъкан материал, в който течността се разпределя бързо и равномерно. По този начин оставя чувство за сухота и намалява усещането за дискомфорт.
  • Едно от уникалните качества на продуктите Seni е това, че те притежават антибактериални свойства. Знакът Odour Stop върху всички продукти насочва вниманието към суперабсорбента, намиращ се в допълнителният абсорбиращ слой.Той превръща течността в гел и по този начин спира размножаването на бактериите, което намалява неприятния мирис.
  • AIR - Seni създава своите продукти по съвременна технология, чрез която изолационното фолио в най-външният слой е напълно заменено от дишаща ламината. Този специален материал пропуска въздуха до кожата, без да пропуска течността и намалява многократно риска от образуването на обриви, раздразнения, разязвявания и подсичане.
  •  Latex Free- За да гарантират безопастност и спокойствие по време на ползването им, продуктите на Seni са дерматологично тествани. Те не съдържат латексови елементи, които са едни от най-силните алергени. Вместо това попивателните продукти съдържат еластична прежда(еластомерни нишки), което свежда до минимум риска от алергични реакции, и ги прави подходящи за употреба дори от хора с най-чувствителната кожа.

 

Дишащи, анатомични урологични подложки Seni Care Lady Normal, създадени за жени с лека инконтиненция са чудесно решение и гарантират отлична защита.

Предимствата на Seni Care Lady Normal са:

 

  • двуслоен пълнеж със суперабсорбент – наличие на допълнителен суперабсорбиращ слой. Той превръща течността в гел, елиминира неприятния мирис и спира развитието на микроорганизмите, оставяйки приятно чувство за сухота.

  • абсорбиращо ядро- продуктите са с по-анатомична форма, като абсорбиращото ядро е стеснено в средата.

  • вътрешни, хидрофобни, еластични ограничители – друго предимство на пелените Seni Care Lady Normal е наличието на странични хидрофобни ограничители, изработени от специален нетъкан текстил, който ограничава разпространението на течността към външните страни.Ограничителите предотвратяват пропускането на влага и предоставят максимална защита.

  • индикатор за влагонасищане – иновативният индикатор за влага, който е разположен симетрично от външната страна показва необходимостта от смяна на подложката. Влизайки в контакт с влагата от вътрешната страна , той изчезва, което е знак,че подложката трябва да бъде сменена.Информацията, кодирана в индикатора, е уникална за всеки от различните модели Seni. Така необходимостта от смяна се установява в точния момент,а потребителят е спокоен и защитен през цялото време.

  • анатомочна форма - прилягат плътно към тялото , без да създават неудобство

  • сигурност при поставяне – лесно и надеждно фиксиране към бельото

Анатомичните пелени Seni Care Lady Normal са подходящи са подходящи за бременни и родилки.Могат да се използват както през деня, така и през нощта благодарение на добрата си попиваемост,означена 3 капки


 

 

Споделете мнението си за УРОЛОГИЧНИ ПРЕВРЪЗКИ ЗА ЖЕНИ СЕНИ КЕЪР НОРМАЛНИ Х 20

Web Statistics