Валута: BGN
  • USD
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Слънцезащитен крем

Дата: 2016-07-12

Слънцезащитен крем – най-добрият начин за употреба

Слънцезащитен крем трябва да бъде прилаган само суха и чиста кожа. Трябва да се употребяват винаги върху откритите места по кожата, които ще бъдат излагани на слънце. Слънцезащитен крем трябва да се нанася поне половин до един час преди слънчево излагане.

Понякога, когато сме на плаж, нанасяме крема и влизаме във водата, без да му дадем достатъчно време за да подейства.

Нансянето на слънцезащитен крем трябва да е в достатъчно количество за да ни осигури адекватна защита. За възрастен човек е препоръчително да се използва около 35 грама от продукта ( около 3 супени лъжици) за цялото тяло.

Как да използваме слънцезащитен крем на плажа?

На плажа се уверете, че вашият слънцезащитен крем е устойчив на вода. Също така е важно да се нанася на всеки 2-3 часа. Трябва да отбележим, че водата и пясъкът , отразяват слънчевите лъчи много силно. За това когато сте на плаж използвайте слънцезащитен крем с възможно най-висок фактор.

Използването на продукти, които подпомагат увеличаването на тена, не е препоръчително. Особено ако тези продукти водят до фоточувствителност. Тогава шанса за увреждане на кожата е още по-голям.

Силно препоръчително е да не се излагате на слънце между  11 и 15 часа, когато слънчевата радиация е най-силна. Най-добре да не стоите на плажа или ако сте там използвайте плътен чадър и използвайте слънцезащитен крем на чести интервали.

Облачни дни

При облачно време също е добре да се използва слънцезащитен крем , защото слънчевите лъчи преминават през облаците дори и това да не е забележимо. Само когато сте на сянка или вкъщи , тогава може да сте сигурни, че сте защитени от ултравиолетовите лъчи.

Нуждаем ли се от слънцезащитен крем, когато вече имаме тен?

Хората, които имат тен също се нуждаят от слънцезащита. Въпреки че слънчевата светлина не зачервява кожата, ултравиолетовите лъчи могат да навлязат и да окажат неблагоприятен ефект.

Открийте голямо разнообразие от слънцезащитни кремове ---> слънцезащитни кремове

Предпочитани

БИО МАСЛО С ЦИТРОНЕЛА 5МЛ

БИО МАСЛО С ЦИТРОНЕЛА 5МЛ

Цена: 12.90лв.
или 12900 бонус точки
ОКОЛООЧЕН ШУСЛЕРОВ КРЕМ "ДАРА" 20МЛ

ОКОЛООЧЕН ШУСЛЕРОВ КРЕМ "ДАРА" 20МЛ

-20%
Цена: 23.92лв.
Каталожна цена: 29.90лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 23.92лв.
Каталожна цена: 29.90лв.
Отстъпка: 5.98лв. (20.00%)
или 29899 бонус точки

Най-продавани

НОСКО АСПИРАТОР ЗА НОС

НОСКО АСПИРАТОР ЗА НОС ЗА ПРАХОСМУКАЧКА

Цена: 20.22лв.
или 20220 бонус точки
Web Statistics