Валута: BGN
  • USD
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Възпалени синуси: най-добре изчакайте

Дата: 2015-11-19

 

Антибиотиците често не помагат при възпалени синуси. Предприемете стъпки за облекчаване на симптомите и нека проблемът се излекува от самосебе си.

Както и белите дробове, кухите пространства в лицевите кости - синусите са податливи на инфекция от
различни микроорганизми. Обикновено, нашественика е вирус. В отговор на чувствителните облицовки на синусите, те се подуват и започват продуцират слуз, като се задейства сърбеж, хрема и болки в лицето.
 


Преди време, много от хората с възпалени синуси, се отправяха направо към своите лекари, за да получават антибиотик. Но ние вече знаем, че тази стратегия, обикновено е загуба на време, пари и води до резистентност. Повечето случаи на синузит са свързани с вирусни инфекции, които не се лекуват с антибиотици. Според преглед на научните изследвания , 80% от хората със синузит се подобряват в рамките на две седмици, без да вземат антибиотици.

Най-добрият начин на действие в случай на синузит е да се използват самостоятелни грижи и стъпки за облекчаване на симптомите, докато тялото изчиства инфекцията. Всеки вижда антибиотиците като вълшебната панацея, но по-голямата част от хората ще се излекуват без да се налага дори да си помислят за антибиотик.

Web Statistics