Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НАЗОДРИЛ СПРЕЙ / NASODRILL ИЗОТОНИЧЕН И МИКРОДИФУЗИРАН 100МЛ

Този продукт Ви носи 115 бонус точки
Цена: 11.52лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

НАЗОДРИЛ СПРЕЙ / NASODRILL ИЗОТОНИЧЕН И МИКРОДИФУЗИРАН 100МЛ

Назодрил / NasoDrill спрей е предназначен основно за промивка на носа, но се използва допълнително и при хронични и рецидивиращи инфекции, като ринит или възпаление на лигавицата на носа и гърлото. Сернистата вода в спрея има значителен ефект върху носната лигавица чрез ликвидация и отстраняване на секрети. Назодрил облекчава симптомите на локално възпаление и подобрява механизма на защитата на лигавицата на носа.

Начин на действие:

Промивайте носната лигавица с термална вода, богата на сяра. Назодрил е асептично решение без добавени консерванти и е признат продукт за по-специални хронични възпаления. Микро дифузия: Спрейят не е агресивен при отстраняване на излишната слуз и патогените от носа. Поддържа контакта на частиците на сяра с лигавицата. Апликаторът е подходящ за употреба както при възрастни и деца, така и при кърмачета.

Как се използва:

Назодрил срей е медицинско устройство. Внимателно прочетете етикета и инструкциите за употреба.

Свойствата на сярната термална вода изтънява и улеснява отстраняването на секрети, спомага за обеззаразяване на носната лигавица, възстановява я, допринася за по-добро хидратиране и попълване на нормалната слуз, реабилитира естествените функции на носната лигавица.

Композиция на сярна термална вода и натриев хлорид. Без добавени консерванти. Флакон - инертен газ носител: азот, без контакт с продукта.

Употреба:

Използвайте назалният спрей всеки път, при необходимост от почистване на наса, с впръскване за 2-3 секунди във всяка ноздра. Повторете процедурата от 1 до 3 пъти дневно. При кърмачета и малки деца: използвайте да предизвика изхвърляне на секрети от нослето.

Опаковка: 100ml.

Производител:

Споделете мнението си за НАЗОДРИЛ СПРЕЙ / NASODRILL ИЗОТОНИЧЕН И МИКРОДИФУЗИРАН 100МЛ

Web Statistics