Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

УРИНАЛ МЕДИКАЛ ТАБЛ Х 10

Този продукт Ви носи 235 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 23.46лв.
или 23460 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Уринал® Медикъл

Медицинско изделие

Уринал® Медикъл е медицинско изделие, което се изпозлва за третиране и профилактика на повтарящи се цистити и други инфекции на долните пикочни пътища (ИДПП), причинени от бактерии или гъбички (Candida и други).

Уринал® Медикъл Циститът се характеризира като възпаление, с различен произход, на пикочния мехур и уретрата. В повечето случаи се дължи на навлизане на бактерии, като Ешерихия коли, част от микробиома на долните отдели на стомашно-чревния тракт. При подходящи условия, позволяващи прикрепване и растеж в иначе стерилните пикочни пътища се развива инфекция. Характерна симптоматика: парене при уриниране, често уриниране, мътна или с неприятен мирис урина.

Червената боровинка упражнява своя ефект върху потенциалните патогени като предотвратява възможностите за размножаването им в уринарния тракт.

Също така е известно, че приемът на антибиотици създава предпоставка за развитие на устойчиви бактериални видове (т. нар. бактериална резистентност) и повтаряне на инфекцията.

Благодарение на своя механизъм на действие, Уринал® Медикъл не позволява развитие на бактериална резистентност, затова действието му подпомага антибиотичната терапия.

Всяка таблетка съдържа:

CystiCran® 120 mg стандартизиран екстракт от червена боровинка.

Уринал Медикъл:

  • Лечение на повтарящи се цистити
  • Ефективно лечение без странични ефекти
  • Медицинско изделие клас II А

Дозировка и начин на прием:

Препоръчваната доза е 1 таблетка дневно. Таблетката трябва да се изпие с вода, след хранене. Препоръчваме прием на достатъчно количество течности – поне 2 л вода дневно, за по-добра диуреза. Преустановете приема на Уринал® Медикъл след 1 месец.

Опаковка:

10 таблетки

Споделете мнението си за УРИНАЛ МЕДИКАЛ ТАБЛ Х 10

Web Statistics