Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ГИНЕКСИД ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ Х 10

Този продукт Ви носи 170 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 17.00лв.
или 17000 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Женската репродуктивна система е орган изложен на вътрешни и външни контакти и поради това може да бъде изложен на възможни бактериални атаки. Естествената защита на вагината представлява бактериалната микрофлора, която е съставена от 90% лактобацили. Балансът, на който бактериалната флора на вагината е изграден, може да се променя (в следствие на физически и емоционален стрес, сексуална активност, контрацептиви лечения, др.) и така вулвовагиналният тракт може да бъде засегнат от патогенни бактерии, които да причиня дразнения и инфекции.

 

GINEXID - СЕРИЯ ОТ ПРОДУКТИ ЗА ИНТЕНЗИВНА ЕЖЕДНЕВНА ХИГИЕНА НА ЖЕНАТА

GINEXID е серия продукти, необходими на жената да посрещне подготвена различните дневни ситуации и различните периоди в живота си.

GINEXID са продукти, изградени на основата на натурални съставки и хлорхексадин, създадени да оказват своето защитно действие по абсолютно естествен механизъм, като тяхната киселинност( или Ph)  е в съответствие с физиологичните изисквания на жената.

GINEXID  е серия продукти, за активна ежедневна хигиена, целяща вистановяването на естествената влагалищна среда с най-важното последствие - елиминиране на възможността от последващ рецидив на инфекциите и/или различните възпалителни процеси.

ОСНОВНИТЕ АКТИВНИ СЪСТАВКИ НА СЕРИЯТА GINEXID:

 ЕКСТРАКТ ОТ HAMAMELIS ( Вирджински орех)

Танините, съдържащи се в екстракта от Хамамелис, осигуряват противовъзпалително, съдосвиващо и протективно действие, като оставят усещане за свежест на кожата и лигавиците. Хамамелис притежава и леки антибиотични свойства, с което подпомага елиминирането на инфекциите, като същевременно стимулира и процеса на оздравяване.Облекчаващото, освежаващо и тонизирзщо действие на Хамамелис, го прави особено подходящ за лечение на деликатната зона на вагината и външните полови органи на жената.

Екстракта от Хамамелис се използва и за лечение на раневи повърхности след раждане.

ЕКСТРАКТ ОТ HAMOMILE ( Лайка )

Лайката, заедно с екстракта от Хамамелис, предпазва лигавицата на вагината. Нещо повече, нейното успокояващо и омекотяващо действие я прави необходима при лечението на различни възпалителни процеси.

HLORHEXIDINE DIGLUCONATE (Хлорхексидин диглюконат)

Това е широкоспектарен антисептик, активен в много ниска доза и за много кратък период на контакт върху аеробните и анаеробните бактерии, грам-позитивните и грам-негативните бактерии, дрождите и гъбите.

ГИНЕКСИД ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ

СЪСТАВ:

Полусинтетични глицериди, маслен екстракт от Хамамелис,  маслен екстракт от Лайка, витамин Е ацетат, хлорхексидин диглоконат.

ПОКАЗАНИЯ:

ГИНЕКСИД - вагинални овули са предназначени за интимна хигиена на жената поради своето успокояващо, защитно и балансиращо действие. Комбинацията от съставки  помага за предпазването и/или намаляването на тежестта на възпалителните процеси.

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОДУКТА

Не използвайте в случай на индивидуална свръхчувствителност към някои от компонентите на продукта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Извадете овулата като издърпате двата предварително срязани края на блистера и я поставете дълбоко във вагината. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.

Поставяйте по една овула вечер или както е предписано. Продължителността на приложение зависи от развитието на симптомите; ако е необходимо вагиналните овули GINEXID могат да се използват за дълги периоди от време.

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ

Използването на продукти за локално приложение, особено за по-дълги периоди от време, може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, прекратете лечението и се консултирайте с лекар, за да Ви назначи подходяща терапия. Ако се появят нежелани ефекти информирайте за това Вашия лекар или фармацевт.


СЪХРАНЕНИЕ И  СРОК НА ГОДНОСТ

Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или ако опаковката е отворена или повредена.

Датата на изтичане на срока на годност е отбелязана върху опаковката и важи за продукта при неотворена и правилно съхранявана опаковка. 

Съхранявайте медицинското изделие в плътно затворена опаковка, далеч от светлина и топлина, за предпочитане при температури между 4 °С и 25 ° С. Съхранявайте продукта на недостъпни за деца места.

Медицинските изделия не трябва да се изхвърлят в канала или боклука. Консултирайте се с вашия фармацевт как да изхвърлите  неупотребеното медицинско изделие Това ще спомогне за опазване на околната среда.


 

 


 

Споделете мнението си за ГИНЕКСИД ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ Х 10

Web Statistics