Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

РОЛЕТРА 10МГ ТАБЛ. Х 10

Ролетра е индициран при възрастни за облекчаване на симптомите, асоциирани със сезонен и персистиращ, целогодишен, алергичен ринит, като кихане, ринорея и сърбеж, както и сърбеж и парене на очите.

Този продукт Ви носи 56 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                        РОЛЕТРА 10МГ Х 10ТАБЛ

Съдържание: Всяка таблетка съдържа Loratadine 10 mg
Приложение: Ролетра е индициран при възрастни за облекчаване на симптомите, асоциирани със сезонен и персистиращ, целогодишен, алергичен ринит, като кихане, ринорея и сърбеж, както и сърбеж и парене на очите. Назалните и очни белези и симптоми бързо се облекчават след перорално приложение. Roletra  също така е индицирана за облекчаване на симптомите, асоциирани с идиопатична хронична уртикария.
Дозировка: При деца от 6 до 12 годишна възраст ( под 30 кг): по 1/2 таблетка Ролетра дневно. При деца от 6 до 12 годишна възраст (над 30 кг): по 1 таблетка дневно. При деца над 12 годишна възраст и възрастни: 1 таблетка дневно.

Лекарствени взаимодействия:

Винаги трябва да се консултирате с лекуващия лекар или фармацевт за приемането на други лекарства едновременно с Roletra. Особенно това се отнася до случаите, когато трябва да се лекувате с такива антибиотици, като кларитромицин, еритромицин или противогъбичкови средства - итраконазол, кетоконазол, които могат да променят степента на метаболизиране

Противопоказания: свръхчувствителност към продукта, при бременност и кърмене е необходима консултация с лекар.

Нежелани лекарствени реакции на Ролетра.

Както и всяко друго лекарство Roletra може да предизвика в редки случаи следните нежелани реакции: при отделни пациенти може да се появи главоболие, замайване, чувство на умора, съхнене на устната и носната лигавица. В много редки случаи са възможни единични случаи на поява на алергични реакции, зрителни нарушения, мускулни болки и крампи, понижаване или повишаване на кръвоното налягане, ускоряване на сърдечна честота, промени във вкуса, намалено либидо, гадене, повръщане, промени в чернодробните показатели, безпокойство и намалена способност за концентрация

КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА (САМО ЗА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ)

Споделете мнението си за РОЛЕТРА 10МГ ТАБЛ. Х 10

Web Statistics