Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

НАНОБАЗЕ КРЕМ ЗА МНОГО СУХА КОЖА 30ГР

NANOBASE - първият козметичен крем за суха кожа с едновременно бърз и дълготраен ефект, благодарение на това, че добавя мастни съставки, за които нормално кожата се нухждае от дни да ги произведе сама.

Този продукт Ви носи 164 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                               НАНОБАЗЕ КРЕМ ЗА МНОГО СУХА КОЖА 30ГР

NANOBASE - първият козметичен крем за суха кожа с едновременно бърз и дълготраен ефект, благодарение на това, че добавя мастни съставки, за които нормално кожата се нухждае от дни да произведе сама. Тези специални мастни вещества задържат водата и осигуряват поддържането на такова ниво на изпарение, при което кожата да остане влажна, мека и еластична.

Начин на употреба:

Използвайте NANOBASE, когато други кремове самостоятелно не са  в състояние да поддържат кожата Ви мека и еластична.  Обикновено прилагането на крема веднж дневно е достатъчно. Вечерта е най-подходящото време за нанасяне. Бихте могли да го прилагате и по-често, ако желаете. Малко NANOBASE  има дълготраен ефект, затова всеки път използвайте малко количество. Може към NANOBASE да добавите и LIPOBASE няколко пъти дневно, за да увеличите защитата срещу външно протриване или въздействие върху кожата.

Причини за дехидратация на кожата

Нормално кожата Ви се овлажнява отвътре, така че тя не изсъхва поради липса на достатъчно влага, а защото влагата я напуска твърде брзо. По същия начин, по който прането изсъхва, когато слънцето и вятърът карат водата в  дрехите да се изпарява, кожата Ви би изсъхнала, ако има прекалено много изпарение от нея.

Защо някои хора винаги имат проблем със сухата кожа?

1. Това може да се дължи на наследствени фактори. Например при някои хора не могат да се образуват достатъчно от специфичните мастни вещества, които се използват от кожната бариера. Други хора имат проблем с усвояването на мастните вещества от храната и по тази причина нямат достатъчно  от съставките, нужни на кожата да произведе бариерата, образувана от мастните вещества.

2. Това може да се дължи на климата. Ако кожата е продължително изложена на вода и вещества, разтварящи мазнините, нормалният възстановителен процес на кожата просто не може да се осъществи. Независимо от причината, резултатът ще бъде постоянни проблеми със суха кожа, поради прекалено изпаряване на влага при кожата.

 Необходими са около 5 дни, за да се репродуцира кожната бариера: През първите няколко часа след увреждането кожата освобождава мастите, които има в запас и това малко намалява изпарението., за да се получи пълен контрол върху изпарението обаче, кожата трябва да произведе повече мастни вещества и това отнема поне пет дни. Междувременно скоростта на изпарение е прекалено висока и кожата се изсушава. Повторното увреждане нарушава производството на мастни вещества така, че бариерата никога не става напълно балансирана - кожата се превръща в хронично суха.

 Дори най-добрите обикновени козметични продукти се задържат в най-външния слой на кожата като покритие, което понижава изпарението за няколко часа. Този слой обаче се износва в рамките на няколко часа и нанасянето трябва да се извършва 4-6 пъти дневно, за да се избегне суха кожа.

Процесът става ефективен единствено когато кожата произведе нови мастни вещества.

Разликата при NANOBASE  е, че се добавят готови мастни вещества, идентични с тези, произведени от кожата. Тези мастни вещества проникват дълбоко в кожата, където се задържат, за да бъдат освободени при необходимост. Това осигурява ефективно възстановяване на защитната бариера на кожата за период до 24 часа само с едно нанасяне. NANOBASE  съдържа също и други мастни вещества, които понижават изпарението по-ефективно от обикновените кремове, дори през първите 4-6 часа.

Не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти! Съдържа 63% мазнини.

Споделете мнението си за НАНОБАЗЕ КРЕМ ЗА МНОГО СУХА КОЖА 30ГР

Web Statistics