Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

МИДОКАЛМ 150МГ ТАБЛ. Х 30

  МИДОКАЛМ ТАБЛ 150МГ Х 30 / Midocam 150mg

Мидокалм съдържа активната съставка толперизон и се използва за лечение на патологично повишен тонус на скелетната мускулатура при органични неврологични заболявания.

Този продукт Ви носи 66 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 6.61лв.
или 6610 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                   МИДОКАЛМ ТАБЛ 150МГ Х 30 / Midocam 150mg

Състав: Tolperisone Hydrochloride 150.00 mg

Терапевтични показания: Лечение на патологично повишен тонус на скелетната мускулатура при органични неврологични заболявания (увреждане на пирамидните пътища, мултиплена склероза, мозъчно-съдов инцидент, миелопатия, енцефаломиелит и др.). Повишен мускулен тонус, мускулни спазми и контрактури, причинени от заболявания на двигателния апарат (напр. спондилоза, спондилартроза, цервикален и лумбален синдром, артроза на големите стави). Рехабилитация след хирургични интервенции в ортопедията и травматологията. Лечение на облитериращи съдови заболявания (облитерираща артериосклероза, диабетна ангиопатия, облитериращ тромбангиит, болест на Raynaud, дифузна склеродермия), както и синдроми, свързани с увредена съдова инервация (акроцианоза, интермитираща ангионевротична дисбазия). Специални показания на лекарствения продуккт в педиатрията са болест на Little и други енцефалопатии, придружени с дистония.

Дозировка и начин на приложение: Възрастни Мидокалм филмирани таблетки има широк терапевтичен индекс. Препоръчваната доза е 150 до 450 mg дневно, разделена на три приема, в съответствие с индивидуалните изисквания и поносимостта на пациента. Тази дозировка може също така да бъде приложена за продлжително лечение (няколко месеца или години), без намаляване на дозата. При пациенти в напреднала възраст не е необходимо намаляване или корекция на дозата, тъй като имат добра поносимост към дозите, препоръчвани за възрастни. Според наличните данни не се изисква специална корекция на дозировката при бъбречна или чернодробна недостатъчност. За лечение на деца да се приага Мидокалм - филмирани таблетки 50 mg.

Противопоказания: Мидокалм не може да бъде прилаган при пациенти, които страдат от myasthenia gravis, или са с известна сврхчувствителност към толперизон или някоя от съставките.

Лекарствени и други взаимодействия: Не са наблюдавани каквито и да било взаимодействия между толперизон и лекарства, предписвани за други заболявания.

Бременност и кърмене Не са наблюдавани тератогенни ефекти, предизвикани от толперизон. Мидокалм филмирани таблетки трябва да бъде използван по време на бременност само, ако ползата от лечението очевидно оправдава възможния риск за плода. Не е известно дали толперизон се екскретира в майчиното мляко. Поради това, Мидокалм филмирани таблетки не трябва да се прилага по време на кърмене.

Ако имате някакви въпроси обърнете се към вашия лекар или фармацет

Споделете мнението си за МИДОКАЛМ 150МГ ТАБЛ. Х 30

Web Statistics