Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

ЛОКОИД ЛИПОКРЕМ 0.1% 30ГР

В състава на ЛОКОИД ЛИПОКРЕМ е включен хормон от кората на надбъбреците /кортикостероид/, който има противоалергично и противовъзпалително действие и бързо намалява симптомите на някои кожни заболявания - сърбеж, зачервяване, лющене на кожата. Кортикостероидите не лекуват основното заболяване.

Този продукт Ви носи 61 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 6.08лв.
или 6080 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                   ЛОКОИД ЛИПОКРЕМ 0.1% 30ГР

Състав: В lg Locoid Lipocream се съдържа лекарствено вещество 1 mg Hydrocortisone butyrate

Действие: В състава на ЛОКОИД ЛИПОКРЕМ е включен хормон от кората на надбъбреците /кортикостероид/, който има противоалергично и противовъзпалително действие и бързо намалява симптомите на някои кожни заболявания - сърбеж, зачервяване, лющене на кожата. Кортикостероидите не лекуват основното заболяване.

Показания: 

  • Locoid Lipocream може да се използва за лечение на повърхностни кожни заболявания, придружени със сърбеж, зачервяване или лющене на кожата.
  • Locoid Lipocream съдържа повече мазнина от обикновен крем и затова е специално подходящ при кожни заболявания със суха кожа или смесени-отчасти суха и отчасти влажна кожа.

Кога не трябва да употребявате Locoid Lipocream?

Locoid Lipocream не трябва да се употребява при:
¦    Кожни заболявания причинени от бактериални, вирусни, гъбичкови, дрождеви или паразитни инфекции. Тези състояния може да се влошат или да бъдат маскирани.
¦    Акне, както и акне със зачервяване на кожата
¦    Рани, ихтиоза
¦    Кожни заболявания, които може да се дължат на предишно лечение с кортикостероиди, като възпаление на кожата около устата, изтняване на кожата, понякога със стрии /черти/, чупливи кожни съдове
¦    Дерматит на стъпалото при деца
Ако сте свръхчувствителни към хидрокортизон бутират или към някоя от помощните съставки на Locoid Crelo, което се случва рядко, Вие не трябва да употребявате Locoid Crelo /виж параграф "Предупреждение относно някои помощни съставки"/

Начин на употреба:

Локоид липокрем трябва да се нанася в тънък слой върху засегнатата кожа. След това може внимателно да се масажира. Не трябва да се прилага повече от 1 до 3 пъти дневно, ако лекаря не е предписал друго. Ако оплакванията намалеят лекарят може да ви посъветва да използвате Locoid Lipocream по-рядко.Обикновено не трябва да използвате повече от 1-2 туби от 30g Locoid Lipocream за една седмица.
 

Нежелани лекарствени реакции: хипергликемия (високи нива на кръвната захар), захар в урината, поява на инфекции, акне, окосмяване, стрии, зачервяване, сърбеж, парене на кожата.

Споделете мнението си за ЛОКОИД ЛИПОКРЕМ 0.1% 30ГР

Web Statistics