Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЛОКОИД КРЕЛО 1% ЕМУЛСИЯ 30ГР

В състава на Locoid Crelо е включен хормон от кората на надбъбреците /кортикостероид/, който има противоалергично и противовъзпалително действие и бързо намалява симптомите на някои кожни заболявания - сърбеж, зачервяване, лющене на кожата. Кортикостероидите не лекуват основното заболяване.

Този продукт Ви носи 56 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                       ЛОКОИД КРЕЛО 30ГР

Състав:
1 g Locoid crelo дермална емулсия съдържа лекарствено вещество Hydrocortisone butyrate 1 mg.

Действие:
В състава на Locoid Crelо е включен хормон от кората на надбъбреците /кортикостероид/, който има противоалергично и противовъзпалително действие и бързо намалява симптомите на някои кожни заболявания - сърбеж, зачервяване, лющене на кожата. Кортикостероидите не лекуват основното заболяване.

Показания:

  • Locoid Crelo може да се използва за лечение на повърхностни кожни заболявания, придружени със сърбеж, зачервяване или лющене на кожата.
  • Locoid Crelo съдържа повече мазнина от обикновен крем и затова е специално подходящ при кожни заболявания със суха кожа или смесени-отчасти суха и отчасти влажна кожа.

Locoid Creio не трябва да се употребява при:
¦    Кожни заболявания причинени от бактериални, вирусни, гъбичкови, дрождеви или паразитни инфекции. Тези състояния може да се влошат или да бъдат маскирани.
¦    Акне, както и акне със зачервяване на кожата
¦    Рани, ихтиоза
¦    Кожни заболявания, които може да се дължат на предишно лечение с кортикостероиди, като възпаление на кожата около устата, изтняване на кожата, понякога със стрии /черти/, чупливи кожни съдове
¦    Дерматит на стъпалото при деца
Ако сте свръхчувствителни към хидрокортизон бутират или към някоя от помощните съставки на Locoid Crelo, което се случва рядко, Вие не трябва да употребявате Locoid Crelo /виж параграф "Предупреждение относно някои помощни съставки"/

Предпазни мерки при употреба на Locoid Crelo
Locoid Crelo не трябва да се нанася върху клепачите и не трябва да попада в очите.
Кожата на лцето и в областта на гениталиите, както и при кожните гънки е особено чувствителна към кортикостероиди, поради което трябва да се третира внимателно. Ако след продължително лечение с Locoid Crelo заболяването се появи отново след кртко време, Вие трябва да се консултирате с лекаря си.
Ако прилагате Locoid Crelo върху голяма кожна повърхност или при деца, е необходимо да се извърши лекарски преглед. Продължителната употреба на кортикостероиди върху голяма кожна повърхност трябва да се избягва при деца.

Бременност
Ако искате да използвате Locoid Crelo по време на бременност или кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини
Няма данни за ефекта на Locoid Crelo върху способността за шофиране и работа с машини, но такъв eфект не се очаква.

Предупреждение относно помощните съставки
Locoid Crelo съдържа някои помощни съставки /цетостеарил алкохол и пропилхидробензоат и бутилхидроксибензоат/, които в редки случаи могат да предизвикат кожни реакции на свръхчувствителност /сърбеж, поява на червени петна/.

Начин на употреба:
Locoid Crelo трябва да се нанася в тънък слой върху засегнатата кожа. След това може внимателно да се масажира. Не трябва да се прилага повече от 1 до 3 пъти дневно, ако лекаря не е предписал друго. Ако оплакванията намалеят, лекарят може да ви посъветва да използвате Locoid Crelo по-рядко. Обикновено не трябва да използвате повече от 1-2 флакона от 30 g Locoid Crelo за една седмица, като при деца да не се използва повече от 1 опаковка /ЗОg/.

Нежелани лекарствени реакции: хипергликемия (високи нива на кръвната захар), захар в урината, поява на инфекции, акне, окосмяване, стрии, зачервяване, сърбеж, парене на кожата.

Споделете мнението си за ЛОКОИД КРЕЛО 1% ЕМУЛСИЯ 30ГР

Web Statistics