Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЛЕВОФЛОКСАН 5МГ/МЛ КАПКИ ЗА ОЧИ 5МЛ

ЛЕВОФЛОКСАН КОЛИР. 5МГ/МЛ 5МЛ / Levofloxan collyr 5mg/ml 5ml се прилага за лечение на повърхностни инфекции на очите, причинени от бактерии, чувствителни към неговото действие. Притежава широк антибактериален спектър и висока степен на проникване в очните структури.

Този продукт Ви носи 94 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                              ЛЕВОФЛОКСАН КОЛИР. 5МГ/МЛ 5МЛ / Levofloxan collyr 5mg/ml 5ml

Левофлоксан, капки за очи, разтвор (INN левофлоксацин) е лекарствен продукт от групата на флуорохинолоните, трета генерация. Притежава широк  антибактериален спектър и висока степен на проникване в очните структури. Показан е за лечение на повърхностни очни инфекции, причинени от бактерии, чувствителни към действието на левофлоксацин.

Подгрупа: Хинолонови антибактериални средства, Флуорохинолони

С рецепта

Начин на приложение: За очно приложение.

Опаковка: Бели пластмасови флакони с обем 5 ml, снабдени с апликатор – капкомер и затварящи се с капачка на винт със защитн пръстен.
Един флакон в картонена кутия.

Описание/Показания:

Активното вещество, съдържащо се в това лекарство е левофлоксацин, което представлява антибактериален препарат от групата на флуорохинолониге. Той нарушава развитието и размножаването на бактерии, които често причиняват очни инфекции при хората.
Levofloxan се прилага за лечение на поврхностни инфекции на очите, причинени от бактерии, чувствителни към неговото действие.

Състав: Активно вещество в 1 ml разтвор: левофлоксацин хемихидрат (levofloxacin hemihydrate) 5.12 mg, екв. на левофлоксацин (levofloxacin) 5 mg

Моля консултирайте се с вашия лекар или фармацевт,ако имате някакви въпроси.

Споделете мнението си за ЛЕВОФЛОКСАН 5МГ/МЛ КАПКИ ЗА ОЧИ 5МЛ

Web Statistics