Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

КЛАБАКС 500МГ ТАБЛ. Х 10

Клабакс е показан е при бактериални инфекции на горните и долни дихателни пътища като отит, остър синузит, бронхит и обостряне на хроничен бронхит, пневмония, инфекции на кожата и меките тъкани. В комбинация с киселинно-намаляващи лекарства се използва за лечения на стомашни и дуоденални инфекции, причинени от Helicobаcter pylori.

Този продукт Ви носи 145 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 14.52лв.
или 14520 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                         КЛАБАКС 500МГ Х 10ТАБЛ.

Klabax се отнася към антибиотиците от групата на т.нар. макролиди. Лекарственото вещество е clarithromycin. Показан е при бактериални инфекции на горните и долни дихателни пътища, като отит, остър синузит, бронхит и обостряне на хроничен бронхит, пневмония, инфекции на кожата и меките тъкани. В комбинация с киселинно-намаляващи лекарства (напр. Omeprazol Genericon) се използва за лечения на стомашни и дуоденални инфекции, причинени от Helicobаcter pylori.

Кларитромицинът има бактериостатичен ефект.

Дозов режим: Приемайте Клабакс, както е предписан от Вашият лекар. Орален прием в дози за възрастни от 250-500 мг по два пъти на ден.

Нежелани лекарствени реакции: гадене, повръщане, диария, кожни обриви, сърбеж, ангиоедем, уртикария, алергичен шок, тромбоцитопения (намалено количество тромбоцити в кръвта), загуба на апетит, депресия, безсъние, нервност, сънливост, тревожност, халюцинации, главоболие, тремор, нарушения на слуха и зрението, повишение на чернодробните ензими.

Противопоказания: свръхчувствителност към макролиди, хипокалиемия, прием на цизаприд, пимозид, терфенадин, ерготамин или дихидроерготамин.

За по-пълна информация прочетете оригиналната листовка на продукта! Лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание

Споделете мнението си за КЛАБАКС 500МГ ТАБЛ. Х 10

Web Statistics