Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

АКСУРА ТАБЛ. 10МГ Х 28

  • Производител: Merz&Co
  • Код: 37795
Този продукт Ви носи 206 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

АКСУРА ТАБЛ. 10МГ Х 28

Аксура / Axura филмирани таблетки e високо ефективно лечение на болести като алцхаймер, деменция и други като монотерапия и в комбинация с ChEl. Аксура филмирани таблетки имат уникален механизъм на действие, запазват когнитивните способности за по-дълго време, имат позитивен ефект върху функционалната комуникация, подобряват поведенческите нарушения. Аксура филмирани таблетки имат клинично значима полза върху функционалността и отличната поносимост.

Не приемайте Axura, при алергия или свръхчувствителност към мемантин хидрохлорид или към някоя от останалите съставки на таблетките Axura.
Axura е подходящ за възрастни, не се препоръчва за деца и юноши на възраст под 18 години.

Внимание!
Аксура таблетки съдържат лактоза. Ако Вашият лекар Ви е предупредил, че имате непоносимост към някои захари, моля да се свържете с него, преди да приемете този лекарствен продукт. 

Винаги приемайте Аксура / Axura, точно както Ви е предписано от Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, трябва да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт.

Дозировка:

Препоръчителната доза Axura за възрастни и пациенти в напреднала възраст е 20 mg еднокракто на ден. За да се намали рискът от нежелани лекарствени реакции, тази доза трябва да се набавя постепенно по следната дневна схема на лечение:

седмица 1  -  по половин таблетка от 10 mg дневно;

седмица 2  -  по една таблетка от 10 mg дневно;

седмица 3 - по една и половина таблетка от 10 mg дневно;

седмица 4 - по 2 таблетки от 10 mg веднъж на ден и след това.

Продължителност на лечението:

Приемът на Axura продължава, докато има ефект за Вас. Личният Ви лекар трябва да преоценява редовно лечението Ви.

Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Не използвайте Axura след изтичане срока на годност. Срока на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

Съдържание
Активната съставка е мемантин хидрохлорид. Всяка филмирана таблетка Аксура съдържа 10 mg от мемантин хидрохлорид, който е еквивалентен на 8,31 mg мемантин.

Другите съставки са микрокристапинна целулоза, колоиден безводен, лактоза монохидрат, талк, силициев диоксид и магнезиев стеарат - в ядрото на таблетката; талк, съполимер на метакрилова киселина - етилакрилат (1:1), полисорбат 80, натриев лаурил сулфат,  триацетин и симетикон емулсия - в обвивката на таблетката.

Опаковка: 10mg

Производител: 

Споделете мнението си за АКСУРА ТАБЛ. 10МГ Х 28

Web Statistics