Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ЕРИНАЗЕ 2,5МГ/120МГ ТАБЛ. Х 10

ЕРИНАЗЕ таблетки облекчават симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит /сенна хрема/ като кихане, сърбеж и секреция от носа, сърбеж и сълцене на очите, съпроводени със запушване на носа.

Този продукт Ви носи 95 бонус точки
Продуктът не може да бъде поръчан онлайн
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ЕРИНАЗЕ
AERINASE
 
 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА  AERINASE И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?
Ериназе таблетки съдържа комбинация от 2 активни вещества-  деслоратадин, който е антихистамин, и псевдоефедрин, който е деконгестант. Антихистаминът облекчава симптомите на алергия, като блокира действието на субстанция, наречена хистамин, която се образува в човешкото тяло. Деконгестантът спомага за отпушване на носа.
Ериназе таблетки облекчават симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит /сенна хрема/ като кихане, сърбеж и секреция от носа, сърбеж и сълцене на очите, съпроводени със запушване на носа.
ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ  AERINASE
Не приемайте, ако:
- сте алергични към деслоратадин, лоратадин, псевдоефедрин или към някоя от другите съсставки на Ериназе
- страдате от високо кръвно налягане, заболяване на сърцето или кръвоносните съдове или сте прекарали инсулт
- страдате от глаукома, имате смущения в уринирането, запушване на пикочните пътище или при хиперфункция на щитовидната жлеза
- вземате моноаминооксидазен /МАО/ инхибитор ии ако прекъснали лечение с такива лекарствени продукти през последните 14 дни
КАК ДА ПРИЕМАТЕ AERINASE?
Винаги приемайте Ериназе таблетки точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Възрастни и юноши над 12 години: Взимайте по една таблетка два пъти дневно с чаша вода, със или без храна. Преглътнете таблетката цяла, не стривайте, не чупете и не дъвчете таблетката преди да я глътнете
Ериназе не трябва да се приема от деца под 12-годишна възраст.
Не приемайте това лекарство повече от 10 последователни дни, освен ако лекуващият ви лекар не ви е посъветвал това.
Не приемайте повече таблетки от препоръчваната в листовката доза. Не приемайте Ериназе таблетки по-често отколкото се препоръчва.

Споделете мнението си за ЕРИНАЗЕ 2,5МГ/120МГ ТАБЛ. Х 10

Web Statistics