Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ДИСНЕМАР СПРЕЙ ЗА ВЪЗРАСТНИ 25МЛ 250ДОЗИ

ДИСНЕМАР СПРЕЙ ЗА ВЪЗРАСТНИ се препоръчва при:
запушване на носа, предизвикано от възпалителни и алергични състояния като настинка, хрема и възпаление на синусите, при които е необходимо отпушване на носа;
за овлажняване на изсушена лигавица на носа;
за подържане на ежедневната хигиена на носа.

Този продукт Ви носи 57 бонус точки
Цена: 5.73лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Диснемар пречистен физиологичен разтвор от морска вода с микроелементи

25 мл

Микродифузионен небулизатор

 

 

 

Опаковката съдържа 250 дози

 

Какво трябва да знаем за Диснемар?

Диснемар е физиологичен разтвор от морска вода с микроелементи и оптимално рН. Диснемар се прилага в носа без да дразни или уврежда лигавицата. Поради специалната си опаковка с дозатор, Диснемар може да се поставя във всяко положение на тялото, лесен е за носене, което позволява удобна и лесна употреба винаги и навсякъде. Диснемар е подходящ за всички възрасти. Диснемар може да се прилага по време на бременност и в периода на кърмене.

 

За какво се употребява Диснемар?

Диснемар улеснява почистването, поддържа необходимото ниво на влажност на лигавицата на носа и подпомага нейното възстановяване. Благодарение на механичното си изплакващо въздействие, Диснемар спомага за отпушването на носа. Поради богато съдържание на микроелементи Диснемар се препоръчва:

• при запушване на носа, предизвикано от възпалителни и алергични състояния като настинка, хрема и възпаление на синусите, при които е необходимо отпушване на носа;

• за овлажняване на изсушена лигавица на носа;

• за подържане на ежедневната хигиена на носа както при бебета и деца, така и при възрастни.

 

В каква опаковка се предлага Диснемар?

Всеки флакон Диснемар е с обем от 25 ml и е снабден с дозатор (микродифузионен небулизатор), който при всяко натискане разпръсква (микронизира) едно и също количество от разтвора. От един флакон се получават около 250 впръсквания.

За улесняване прилагането на Диснемар при всички възрастови групи са предвидени два видаопаковки:

• За възрастни (зелена опаковка). Дозаторът е пригоден към формата и размера на носа на възрастните, което улеснява равномерното разпределяне на впръскания разтвор върху цялата лигавица на носа.

• За бебета и деца (синя опаковка). Дозаторът е пригоден към формата и размера на носа на бебетата и децата, което позволява удобно и лесно прилагане. Клапата дава възможност за поставяне на Диснемар във всяко положение, включително и в легнало.

 

Инструкции за употреба:

Преди да използвате флакона за първи път, трябва да натиснете 1-3 пъти дозатора, за да го напълните с разтвора, което дава възможност за неговото правилно разпръскване. Повторението на горната процедура може да се окаже необходимо и след по-дълъг период, през който Диснемар не е бил употребяван. Не се препоръчва изваждането на дозатора след употреба. Ако възникне необходимост да бъде почистен, трябва да се използва хартиена или носна кърпа.

Благодарение на специалния си клапен механизъм дозаторът остава чист през целия период на годност на продукта.

 

 

Как се прилага Диснемар?

Деца и бебета:

по едно впръскване във всяка ноздра няколко пъти дневно. При кърмачета се препоръчва изполването на Диснемар преди хранене или кърмене, тъй като отпушването на носа улеснява преглъщането, благодарение на което се избягват неприятностите, свързани с поглъщането на въздух от детето. Възрастни:

Едно - две впръсквания във всяка ноздра, няколко пъти дневно.В случай на необходимост, Диснемар може да бъде прилаган продължително време без никакъв риск.

Споделете мнението си за ДИСНЕМАР СПРЕЙ ЗА ВЪЗРАСТНИ 25МЛ 250ДОЗИ

Web Statistics