Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВИТАМИН Е 100IU КАПС. Х 60 ФИТОФАРМА

ВИТАМИН Е е мощен антиокислител, потискащ образуването на перокиси при обмяната на ненаситените мастни киселини и липидите и пречи на окислението на мастноразтворимите витамини А, К, и Д, съхранявайки ги за организма.ВИТАМИН Е е известен като витамин на размножението.ВИТАМИН Е благоприятства функцията на напречнонабраздената мускулатура, включително и на миокарда. Като мощен антиокислител има важно значение за предпазване на организма от злокачествени образувания.

Този продукт Ви носи 66 бонус точки
Цена: 6.63лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ВИТАМИН Е
хранителна добавка в меки желатинови капсули - 60 капсули

 

Състав:
Всяка желатинова капсула съдържа:

Витамин Е. 100 мг
Соев лецитин 20 мг
Слъвчогледово масло до 260 мг

Действие:

ВИТАМИН Е е мощен антиокислител, потискащ образуването на перокиси при обмяната на ненаситените мастни киселини и липидите и пречи на окислението на мастноразтворимите витамини А, К, и Д, съхранявайки ги за организма.

ВИТАМИН Е е известен като витамин на размножението и неговото действие се свързва главно с функцията на половите жлези, но също така той има много силно действие върху мембраните в организма - клетъчни и субцелуларни. Много важен е Витамин Е за обмяната на белтъците и на нуклеиновите киселини, а и активността на редица ензими /коензим А, глаутатион, пируватдехидрогеназа и др./ е свързана с токоферола.

ВИТАМИН Е благоприятства функцията на напречнонабраздената мускулатура, включително и на миокарда. Като мощен антиокислител има важно значение за предпазване на организма от злокачествени образувания.

ЛЕЦИТИН: За голямата биологична важност на лецитина говори фактът, че на тази субстанция са богати мозъкът, половите жлези, надбъбречните жлези и други есенциални органи. Свързан с простите мазнини и холестерола, лецитинът улеснява тяхната резорбция, разтваряне, транспорт и окисление. Неговата неизменна съставка - холинът, стимулира обмяната на мазнините и се означава като липотропно вещество.

 

Приложение:
За профилактика и лечение на:

 Сърдечно-съдови заболявания и смущения в периферното кръвообращение

 • артериална хипертония
 • атеросклероза
 • стенокардия и инфаркт
 • исхемична болест на сърцето
 • инсулт


 Обменни заболявания

 • затлъстяване
 • диабет
 • чернодробна стеатоза
 • хиперлипопротеинемия


 Заболявания на половата система

 • стерилитет
 • полова слабост
 • заплашващ аборт

 Превантивно за повишаване на имунната устойчивост на организма, намаляване опасността от развитие на ракови заболявания.

 

Дозировка:
 

За профилактика: По 1-2 капсули дневно в продължение на 2-3 месеца, следвани от 1-2 месеца почивка и отново включване до три курса. При нужда курсовете
могат да се повторят.
 

За лечение: Три пъти дневно по 1-2 капсули, като се съблюдават указанията на лекар.


 

Споделете мнението си за ВИТАМИН Е 100IU КАПС. Х 60 ФИТОФАРМА

Web Statistics