Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ВИСМЕД МУЛТИ 0.18% СОЛУЦИО 10МЛ

VISMED / ВИСМЕД се използва  като очен лубрикант в случаи на усещания за сухота, дразнене, умора на очите, както и други подобни оплаквания, предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, климатик, прекомерна работа с компютър или употреба на контактни лещи.

Този продукт Ви носи 208 бонус точки
Цена: 20.84лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

VISMED / ВИЗМЕД МУЛТИ 


   * Vismed® не съдържа консерванти, които могат да са причина за токсични или алергични реакции при някои пациенти.
  * Осмоларитетът на сълзите при здраво око е ~ 300 mOsm/L. При пациенти с усещания за сухота на очите обикновено омоларитетът е 340 mOsm/L и се асоциира с увреждания на корнеалния епител. Vismed® е разработен така, че да е хипотоничен (150 mOsm/L), което му позволява да противодейства бързо на слъзната хипертоничност, с която се свързва усещането за сухота.
   * Vismed® съдържа концентрация от йони, подобна на тези в сълзите - калцият и магнезият са отговорни за клетъчната адхезия, клетъчното свързване и транспорт. Натрият поддържа плътността на корнеята.
   * Vismed® има физиологично рН от 7.3%

 

 

Показания за употреба:

Като очен лубрикант в случаи на усещания за сухота, дразнене, умора на очите, както и други подобни оплаквания, предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, климатик, прекомерна работа с компютър или употреба на контактни лещи.

 

Противопоказания за употреба:

Свръхчувствителност към някоя от съставките на препарата.

 

Взаимодействие с други медикаменти:

VISMED не трябва да се употребява едновременно с други препарати за очно приложение, тъй като това може да промени ефекта им.

 

Опаковка:
10 мл

Споделете мнението си за ВИСМЕД МУЛТИ 0.18% СОЛУЦИО 10МЛ

Web Statistics