Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БЕНГЕЙ ОБЕЗБОЛЯВАЩ МАЗ 50ГР

Този продукт Ви носи 80 бонус точки
Цена: 8.04лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                                    БЕНГЕЙ ОБЕЗБОЛЯВАЩ 50ГР

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА BEN-GAY И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

Ben-Gay е средство за локално приложение, което се прилага за облекчаване на ставни и мускулни болки от възпалително естество, скованост и болки в ставите, лумбосакрални болки от спастичен характер.

ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ BEN-GAY:

Не използвайте Ben-Gay - ако сте алергични (свръхчувствителни) към метилсалицилат, ментол или към някоя от останалите съставки на Ben-Gay; - ако имате открити рани; - ако имате възпалена кожа; - ако сте под 12 години. Обърнете специално внимание при лечението с Ben-Gay - Това лекарство се прилага само външно по начина, описан по-долу. Не го поглъщайте. - Не използвайте Ben-Gay със загряващи компреси. - Не използвайте при поява на възпаление на кожата. - Избягвайте попадането на лекарството в очите или други лигавици. - В случай, че болката продължи 10 дни или повече без да има облекчение, потърсете Вашия лекар.

Употреба на други лекарства - Не се очакват взаимодействия на Ben-Gay с други лекарства.

Бременност и кърмене - Ben-Gay се абсорбира през кожата и може да предизвика прояви на повишена възбудимост на нервната система особено ако е приложен върху обширна площ. Затова, ако сте бременни или кърмите, посъветвайте се първо с Вашия лекар преди да започнете да употребявате това лекарство. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ BEN-GAY

Мазта се прилага върху кожата на засегната област чрез масаж. Това може да бъде повторено при необходимост в рамките на няколко часа (3-4 пъти дневно).

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Какво съдържа Ben-Gay?: Активните съставки са метилсалицилат 150 mg и ментол 100 mg.Другите съставки са стеаринова киселина, глицерил-моностеарат, ланолин анхидрид, полисорбат 85, сорбитан тристеарат, триетаноламин, вода.

Споделете мнението си за БЕНГЕЙ ОБЕЗБОЛЯВАЩ МАЗ 50ГР

Web Statistics