Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ИБУТОП / IBUTOP 50МГ/ГР КРЕМ 50ГР

Този продукт Ви носи 89 бонус точки
Цена: 8.87лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

ИБУТОП / IBUTOP 50МГ/ГР КРЕМ 50ГР

Ибутоп / Ibutop крем представлява нестероидно, противовъзпалително и болкоуспокояващо средство за локално приложение върху кожата.

Показания:
Ибутоп крем се използва при локално или поддържащо лечение на мускулен ревматизъм, болезнени дегенеративни ставни заболявания като артроза,при възпалителни ревматични заболявания на ставите и на гръбначния стълб. Прилага се още при подуване и възпаление на околоставните меки тъкани (сухожилия, сухожилни връзки, обвивки и ставни капсули), при скованост в раменете, заболявания като миалгия, лумбаго, при спортни травми и злополуки като навяхвания, контузии, разтежения и др.

Активни съставки:
Ибупрофен (Iburpofen)

Начин на приложение:
Нанасяне от кремът Ибутоп 3-4 пъти дневно. В зависимост от размера на болезнения участък, се нанася 4-10 сm-ва ивица от крема, отговаряща на 2-5 g. крем. Максимално допустимата дневна доза е до 20 g. крем, отговаряща на 1000 mg ибупрофен.
Нанесеният крем се втрива леко върху областта. В случаи на остър хематом и навяхвания, Ибутоп кремът може да се приложи под оклузивна превръзка в началото на лечението.

Продължителността на лечение се определя от вашия лекуващ лекар. При условие че ефектът от Ибутоп кремът е твърде силен или твърде слаб, моля свържете се с Вашия лекуващ лекар или фармацевт.
Ако превишите препоръчаната доза, кремът трябва да бъде отстранен и третираният участък да бъде добре измит с вода. При прилагане на прекалено голямо количество или инцидентно поглъщане, е необхидимо да се свържете с лекуващия Ви лекар. Специфична противоотрова (антидот) няма.

Предупреждения:
Да не се използва Ибутоп крем при алергичия към ибупрофен, към консерванта метил-4-хидроксибензоена киселина, пропиленгликол, към други аналгетични или антиревматични средства или към някоя от останалите съставки, също върху открити рани, възпаления или инфекции на кожата, както и върху екземи или лигавици, също така и в последното тримесечие от бременността.

Внимавайте третираните области от кожата да не бъдат докосвани от деца.
Ако оплакванията продължават повече от три дни е необходимо да се потърси лекарска помощ.
Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.

Ибутоп крем е предназначен за външно прилагане върху кожата! Да не се поглъща! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение. Да не се използва Ибутоп крема след срока на годност, отбелязан върху опаковката.

Вижте повече...

Споделете мнението си за ИБУТОП / IBUTOP 50МГ/ГР КРЕМ 50ГР

Web Statistics