Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ФИЗИОМЕР СПРЕЙ НАЗАЛЕН ХИПЕРТОНИЧЕН 2.2% 25МЛ

PHISIOMER / ФИЗИОМЕР е натурален разтвор, възстановяващ нормалното дишане в случай на простуда, ринит, синуит или алергия. Употребата на PHYSIOMER Nasal Dekongestant е без риск от привикване от взаимодействие с приеманите медикаменти, без опасност от предозиране или от сухота на лигавицата.

Този продукт Ви носи 90 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

PHISIOMER

ФИЗИОМЕР

Назален хипертоничен спрей

 

PHYSIOMER Nasal Dekongestant е натурален разтвор, възстановяващ нормалното дишане в случай на простуда, ринит, синуит или алергия. Употребата на PHYSIOMER Nasal Dekongestant е без риск от привикване от взаимодействие с приеманите медикаменти, без опасност от предозиране или от сухота на лигавицата.

PHYSIOMER е подходящ за ежедневна употреба  при възрастни и деца над 6 години, доказал е ефективността си под контрола на УНГ специалисти.

 

Състав:

Натурална изотонична морска вода без химикали. Хипертонична концентрация на соли, еквивалентна на 22 g/l.

PHYSIOMER съдържа уникална комбинация от над 80 минерала и микроелемента, включително калций, магнезий, йод, мед, манган, цинк.

 

Употреба:

При нужда - от 1 до 3 впръсквания във всяка ноздра толкова често, колкото е необходимо. Оставете продукта да подейства няколко минути. Издухайте носа. Почистете накрайника с вода и го подсушете.

 

Внимание:

Когато носната лигавица е възпалена, , е възможно при първата употреба да се усети леко изтръпване. Дръжте далече от деца.


 

Споделете мнението си за ФИЗИОМЕР СПРЕЙ НАЗАЛЕН ХИПЕРТОНИЧЕН 2.2% 25МЛ

Web Statistics