Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

ТЕТРИСАЛ - Е НАЗАЛ СПРЕЙ 20МЛ

TETRISAL E Spray / ТЕТРИСАЛ Е НАЗАЛ СПРЕЙ представлява пречистен разтвор на натриев хлорид, който се разпределя равномерно върху цялата носна лигавица, посредством дозиран спрей. Това помага  на лигавицата да се възстанови по-бързо и улеснява почистването на носа от прах и секрети, а също така предпазва от изсъхване на носната лигавица при пребиваване на сух въздух.
 

Този продукт Ви носи 78 бонус точки
Цена: 7.76лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

TETRISAL E Spray / ТЕТРИСАЛ Е         

НАЗАЛ СПРЕЙ  20ml

 

Тетрисал Е представлява пречистен разтвор на натриев хлорид, който се разпределя равномерно върху цялата носна лигавица, посредством дозиран спрей.  Това помага  на лигавицата да се възстанови по-бързо и улеснява почистването на носа от прах и секрети, а също така предпазва от изсъхване на носната лигавица при пребиваване на сух въздух. Лигавицата остава влажна и спокойна и  естественото й функциониране отново е възможно.

Тетрисал Е има мек ефект, защото не съдържа консерванти, подходящ е за хора с нежна и чувствителна лигавица на носа. Поради тази добра поносимост може да се прилага при възрастни и деца.

 

Състав:

Натриев хлорид и пречистена вода.

Не съдържа консерванти. За приложение в носа

 

Показания:

За почистване и овлажняване на лигавицата на носа /напр. при престой на сух въздух/. За подпомагащо лечение при запушен нос /напр. при хрема/

 

Противопоказания:

Не са известни.

 

Употреба по време на бременност и кърмене:

Няма данни срещу употребата по време на бременност и кърмене.

 

Нежелани реакции:

При употреба съгласно инструкциите не може да настъпят нежелани реакции.


 

Споделете мнението си за ТЕТРИСАЛ - Е НАЗАЛ СПРЕЙ 20МЛ

Web Statistics