Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ СИН ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ Х 24

СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ се прилага за лечение на инфекции на устната кухина и гърлото.

Този продукт Ви носи 70 бонус точки
Цена: 7.03лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

                                            Strepsils®
                                 Стрепсилс таблетки

 

Какво се съдържа в Стрепсилс?

Всички варианти съдържат активните съставки :0.6mg Amylmetacresol и 1.2mg 2,4 - Dichlorobenzyl alcohol

Допълнително:

Strepsils Ментол и Евкалипт съдържа 8 mg Levomenthol Strepsils Витамин С съдържа lOOmg Vitamin С

Стрепсилс съдържа следните помощни вещества:

Стрепсилс Мед и Лимон - мед, винена киселина, ментово масло, лимоново масло, течна захароза, течна глюкоза, оцветител Е104Стрепсилс Ментол и Евкалипт - евкалиптово масло, винена киселина, течна захароза, течна глюкоза, оцветител Е132Стрепсилс Витамин С - левоментол, винена киселина, анасоново масло, сладко портокалово масло, течна глюкоза, оцветители ЕИО, Е124Стрепсилс Класик - левоментол, винена киселина, анасоново масло, ментово масло, течна захароза, течна глюкоза, оцветители Е124, Е122

Как Стрепсилс действа?

СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ се прилага за лечение на инфекции на устната кухина и гърлото. Активните съставки 2,4 Дихлорбензил алкохол и Амилметакрезол имат антисептично действие и са ефективни срещу широк спектър от бактерии, познати като причинители на възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото. Ментолът, включен в състава на Стрепсилс Ментол и Евкалипт има меки анестетични свойства и облекчава назалната конгестия.Всяка таблетка Стрепсилс Витамин С съдържа ЮОмг. Витамин С, който е особенно необходим за организма по време на инфекции.

Прочетете преди да започнете да взимате Стрепсилс таблетки:

Не се препоръчва при:

• алергия към някоя от съставките

• диабетици и хора с вродена непоносимост към захароза и глюко зо/галактозен синдром.Всяка таблетка Стрепсилс Ментол и Евкалипт и Стрепсилс Класик съдържат: 1гр. глюкоза и 1,5гр. захароза.Всяка таблетка Стрепсилс Мед и Лимон и Стрепсилс Витамин С съдържат: 1гр. глюкоза и 1,4гр. захароза.

• Стрепсилс Ментол и Евкалипт не се препоръчва при деца под 5 годишна възраст

 

'Как да взимате Стрепсилс таблетки?

За възрастни и деца - по една таблетка се смуче бавно на всеки 2-3 часа. Нежелани ефекти;В изключително редки случаи може да се появи кожен обрив, чувство на изтръпване и парене в устата и затруднения при преглъщане. При поява на някой от тези симптоми е необходимо да уведомите Вашия лекар или фармацевт.

 

Предупрежданне:

Не превишавайте посочената доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Помнете: малки деца могат да се задавят.

За бременни и кърмещи преди употреба на лекарствения продукт е задължителна консултацията с лекар или фармацевт.Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават повече от 5 дни при възрастни и повече от 3 дни при деца или са придружени с висока температура и главоболие.Предозиране е малко вероятно и би могло само да причини гастроинтестинален дискомфорт.Да не се използва лекарствения продукт след изтичане срока на годност. 

Да се съхранява под 25°С Опаковката съдържа 24 таблетки.

Споделете мнението си за СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ СИН ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ Х 24

Web Statistics