Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

СПИРТ САЛИЦИЛОВ 1% 100МЛ ХИМАКС

SPIRITUS SALICYLICUS 1 % / САЛИЦИЛОВ СПИРТ 1%  има  антисептичното и дезинфекциозно действие. Прилага се в комплексно лечение на себорея, акне, микози.

Този продукт Ви носи 15 бонус точки
Няма наличност
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

SPIRITUS SALICYLICUS 1 %
САЛИЦИЛОВ СПИРТ 1%
Дермален разтвор (Сutаnеоus solution) 100 ml

Външно!
Без лекарско предписание

Продуктът съдържа: Лекарствено вещество: Salicylic acid 1.0 g, помощни вещества: етанол 96% 72.7 мл и пречистена вода до 100 мл

Действие: Антисептичното и дезинфекциозно действие на салициловата киселина се дължи на свойството й да се дисоциира и да денатурира белтъчините на протоплазмата, след като премине през клетъчната обвивка на микроорганизмите. Продуктът притежава кератолитично, фунгицидно и бактерицидно действие, дължащо се на салициловата киселина.

Показания: В комплексно лечение на себорея, акне, микози.

Противопоказания: Свръхчувствителност към салициловата киселина и етанола, при бременност и кърмене и деца под 12 години.

Начин на употреба: Само за дермално приложение, нанася се върху кожата с помощта на подходящ памучен тампон. Приложението на продукта не бива да продължава повече от 3 до 5 последователни дни. Предупреждения: Да не се приема вътрешно! Да не се нанася върху лигавици и открити рани! Да не се прилага при островъзпалена кожа с подмокряне, на големи площи и продължително време, включително и при пациенти с бъбречна недостатъчност и с нарушено периферно кръвоснабдяване (захарен диабет).

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Запалим продукт!
Да се пазят очите!
Продуктът не трябва да се прилага под оклузивна превръзка!

Продуктьт не трябва да се прилага след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката.
Нежелали лекарствели реакции: възможна е поява на алергични реакции включително erythema multifоrmе (мултиформена еритема) и анафилактични реакции.

Да се има предвид, че салициловата киселина е силна органична киселииа и може да предизвика дразнещо или изгарящо действие върху тъканите (дерматит, улцерации).
Да се съхранява на сухо и защитено от пряка слънчева място, при температура до 25 С.

Споделете мнението си за СПИРТ САЛИЦИЛОВ 1% 100МЛ ХИМАКС

Web Statistics